Hunter Schafer je nova kraljica crvenog tepiha! Popularna glumica trenutno promoviše svoj film The Hunger Games: Ballad of Songbirds and Snakes, a tom prilikom “servirala” je nekoliko nezaboravnih red carpet izdanja o kojima će se dugo pričati.

Hunter Schafer je oduvek umela da se izdvoji na crvenom tepihu, nije prezala od smelih izdanja – i jasno je da poznaje i voli modu. Zato ćemo se u retrospektivi podsetiti njenih najboljih autfita sa glamuroznih događaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hunter (@hunterschafer)

Ko je Hunter Schafer?

Hunter je rođena 1998. godine u Severnoj Karolini. Njen otac služi kao pastor prezbiterijanskoj crkvi. Odrasla je u porodici sa tri mlađa brata i sestre.

Dok je pohađala srednju školu 2016. godine, podnela je tužbu protiv zakona koji je zahtevao od ljudi u Severnoj Karolini da koriste toalete u skladu sa polom koji im je dodeljen pri rođenju. Objavila je i esej, kritikujući predlog zakona i detaljno opisujući svoje iskustvo transrodne žene. Nakon što je 2017. godine završila srednju školu, preselila se u Njujork da bi započela karijeru u manekenstvu. Radila je za brojne modne kuće, a i dalje je veoma tražena u kampanjama – i na revijama.

Inače, promenila je pol kada je bila u prvoj godini srednje škole. U jednom od intervjua izjavila je da je za svoju seksualnu orijentaciju znala još od detinjstva. Njena popularnost je porasla 2019. godine, kad je dobila ulogu Jules Vaughn u tinejdžerskoj HBO seriji Euphoria. Uprkos novostečenoj slavi kao glumica, Schafer tvrdi da bi volela da nastavi da radi kao model – i želi saradnje sa svojim modnim idolima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hunter (@hunterschafer)

Hunter Schafer – najbolja izdanja sa crvenog tepiha

Na premijeri Hunger Games The Ballad of Songbirds and Snakes u Berlinu, izgledala je zadivljujuće u jedinstvenoj Schiaparelli kreaciji koja izgleda kao da je naslikana na njenom telu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hunter (@hunterschafer)

Na premijeri istog ostvarenja u Londonu, odabrala je zlatni autfit, u skladu sa temom filma. Nosila je Prada komplet koji je istakao njen struk, a izgledao je kao da je napravljen od metala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hunter (@hunterschafer)

Treći zapažen autfit sa Hunger Games premijere u Los Anđelesu je srebrna Alexander McQueen maksi-haljina, koju je nosila uz ravnu kosu.

Na promo fotografisanju u Londonu, Hunter je bila upečatljiva u Maison Margiela limeta zelenom kaputu, uparenom sa neobičnom kapiom.

Jedno od njenih najrizičnijih izdanja potpisuje avangardna modna kuća Ann Demeulemeester. Seksi autfit za Vanity Fair zabavu posle dodele Oskara stilizovao ga je slavni Law Roach, a Hunter ga je iznela na savršen način.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by High End Homo (@highendhomo)

Na zabavi istih organizatora, ali godinu dana ranije, Hunter se pojavila sa svojim tadašnjim dečkom – muzičarom Dominicom Fikeom. Nosila je Rick Owens haljinu koja nam je pokazala da džins pripada crvenom tepihu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vogue France (@voguefrance)

Hunter je svakako privukla pažnju na Met Gali 2021. godine, kada je tema bila In America: A Lexicon of Fashion. Glumica je nosila dvodelni Prada metalni komplet i aksesoar za lice prijateljice i umetnice Evangeline AdaLioryn.

Transrodna glumica je dovela Mugler estetiku do krajnosti na zabavi koju je priredila u saradnji sa modnom kućom, kad je postala zaštitno lice parfema Angel Elixir.

Pročitajte i ovo: Emma Chamberlain – modna ikona generacije Z čiji stil obožavamo

Naslovna fotografija: instagram.com/hschaferbrasil

Božica Luković

Comments