Hydro bob je glamurozna frizura koja je u poslednje vreme izbor brojnih poznatih žena – a pruža vrhunski party izgled koji možete isprobati u narednim mesecima.

Ako ste, poput mnogih, ošišali svoju kosu u neku vrstu bob frizure prošle godine, možda tražite inspiraciju kako da je stilizujete. Dok duga kosa ima naizgled beskrajne mogućnosti stilizovanja, deluje kao da kraće frizure donose manje opcija. Međutim, hydro bob frizura nam pokazuje suprotno, a očekuje se da će biti veliki hair trend ovog proleća.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ash K Holm (@ash_kholm)

Šta je hydro bob frizura?

Hydro bob frizura je androgena i glamurozna, “natopljena” sjajem, a neverovatno je praktična za kreiranje. Wet look frizure se zvanično vraćaju na proleće, a ova pristaje svima.

Oblik se može prilagoditi pojedincu, u zavisnosti od karakteristika lica, kako bi se postigla dužina kose između usana i sredine vrata. Zatim, proizvodi za stilizovanje se koriste da daju definiciju i čvrstinu frizuri, što je čini odličnom varijantom za one koji vole da se njihova kosa izgleda kontrolisano i prefinjeno.

Sa pramenovima fiksiranim iza jednog ili oba uha, hydro bob se može kombinovati sa popularnim razdelcima kose sa strane.

Hydro bob je odlična opcija za veče, kada želite da izgledate glamurozno, a još jedan plus je što ju je lako kreirati. Pre nego što požurite da kupite gel za kosu, možda možete da kreirate frizuru sa hidratantnim proizvodima za kosu koje verovatno već imate.

Odličan trik za one koji ne nalaze vremena za nedeljne maske ili tretmane je da jednostavno stilizuju kosu sa svojom omiljenom maskom za hidrataciju. To će joj dati efekat poluvlažnog izgleda i omogućiti korisnim sastojcima da se upiju u dlaku u isto vreme.

Hydro bob – primeri frizura

Jennifer Lopez je nosila svoju hydro bob frizuru na Nedelji visoke mode u Parizu, stavljajući kosu iza ušiju i puštajući nekoliko pramenova koji uokviruju lice. Frizuru ćete detaljnije videti na drugom slajdu.

Oduševio nas je i ultra-elegantan bob Americe Ferrere, koji je fiksiran iza ušiju i nosi se sa razdeljkom na sredini.

Hydro bob kakav je nosila Hailey Bieber možete postići tako što ćete u krajeve kose utrljati hidratantni serum.

Zvezda serije The Bear, Ayo Edebiri, nosila je hydro bob sa bočnim razdeljkom, a frizura je izgledala istovremeno moderno i vanvremenski.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ayo Edebiri (@ayoedebiri)

Ukoliko imate dužu kosu, frizura Rosie Huntington-Whiteley će vas uveriti koliko dobro izgleda wet look lob. Idealan je za leto, kada želite savršenu kosu od bazena do bara na plaži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nikki DeRoest (@nikkideroest)

Bob mokrog izgleda na Rochelle Humes jednostavno odiše glamurom.

Manekenka Taylor Hill je na Nedelji mode u Milanu debitovala bixie frizuru, koju je stilizovala tako da izgleda mokro – što je dokaz da wet look “radi” i za kraće dužine kose.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Taylor Hill (@taylor_hill)

Pročitajte i ovo: Povratak “Rachel” frizure – i drugi fenomenalni hair trendovi sa dodele Zlatnih globusa

Naslovna fotografija: instagram.com/chrisappleton1

Božica Luković

Comments