Seks je precenjen

Kao da je to jedino u čemu uživate i u čemu doživljavate vrhunac! A pare? A moć da odlučujete o životu i smrti? Dobro, znam. Hmmm, a kockanje? Drogiranje? Vožnja motorom u gluvo doba noći najvećom mogućom brzinom, dok neko ne izgubi glavu? Dobro, dobro, jasno mi je.

Seks je podcenjen

Zar zaista postoji nešto u čemu uživate više nego u seksu? Razumem prežderavanje, ali to je samo neuspešno popunjavanje emotivnih, eh… rupa. Preznojavanje u teretani, opuštanje na jogi, kreativni angažman, da, da, da, ali ako nema seksa, džaba. Živeti bez seksa je neprirodno. Osim ako po prirodi niste asesksualni.

Niko vas neće

Nešto gore od frustracije vas onemogućava da se pustite u promet. To jest, puštate se vi, al’ nešto vas niko neće. To naprosto nije istina. Nešto u vama vas ograničava, odnosno postavlja uslove. Ako bezuslovno želite seks, jer ste ga gladni kao odmora posle deset godina rmbanja 16 sati dnevno i subotom, svaka opcija će biti prihvatljiva.

Seks nije pod vašom kontrolom

Znam da zvuči zastrašujuće, ali to je potpuno super! Uzbudljivo! Obećavajuće! A i uvek možete da objasnite šta vam tačno treba, kad vam dosadi uzbuđivanje bez rezultata.

Boli me glava

Ako vas stvarno boli glava, seks prilično pomaže, naročito masturbacija. Dobro, možda posle hladnih obloga na glavi i nogu u lavoru tople vode. Ali ako vas boli glava samo zato što predstoji seks, morate malo bolje da lažete. Ili da promenite partnera. Ili da trpite partnera, jer vam je u interesu, a da nađete jebača. Poštenje sve uprošćava. I leči glavobolju, garant.

Orgazam ili ništa

Ok. Imate pravo. Ali orgazam nije nešto što se traži, naručuje, postiže, ma šta priručnici o tome tupili. Orgazam se doživljava. Doživljaj je vaš. Vi ste odgovrni za svoj orgazam. Dok muškarci imaju muke da ga spreče, žene se trude da ga dostignu. Besmislica! Prepustite se, uživajte, osećajte, otvorite se seksu na svim nivoima bića. Jeste, za tako nešto je potreban partner, uzajamna radost , prisnost I poverenje. Jebi ga. I tako dolazimo do poente.

I masturbacija je seks

Amen.


Aleksina Đorđević je matora ribetina. Zna sve i neće vam reći. Ne daje savete i ne proriče budućnost, osim ako je baš mnogo nervirate. Užasno komunikativna, a provokaciju smatra najzabavnijim oblikom komunikacije. Izvodi striptiz za pismene.

Comments