Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Napomena da stoji rame uz rame sa čuvenom “Beležnicom” (The Notebook) najbolja je preporuka za film “I u dobru i u zlu” (The Vow). Nova priča, koja govori o snazi i postojanosti prave ljubavi, u nekim segmentima čak nadmašuje, sada već kultno, ostvarenje u kom su se voleli Rajan Gosling (Ryan Gosling) i Rejčel Mekadams (Rachel McAdams). Možda je tako i zbog toga što je film “I u dobru i u zlu” inspirisan istinitom pričom, a život, ipak, režira najbolje drame.

130 I u dobru i u zlu

Scena iz “Beležnice”. Ako ste voleli ovaj film, volećete i “I u dobru i u zlu”

Izvesnu paralelu između dva scenarija najpre su uočili producenti, te su glavnu žensku ulogu, u novoj priči, ponudili zvezdi prvog filma – Rejčel Mekadams. Za glavnu mušku ulogu odabran je Čening Tejtum (Channing Tatum). Takav izbor, kako se ispostavilo, bio je pun pogodak. Dvoje glumaca lako se “pronašlo” i to se u filmu može osetiti. Ako njihovoj magiji pridodamo sjajne epizode Sema Nila (Sam Neill) i Džesike Lang (Jessica Lange), možemo reći da je izbor glumaca fantastičan.

2.varijanta1 I u dobru i u zlu

Ljubav je u vazduhu. Tejtum i Mekadamsova u sceni iz filma

Priča filma prati mladi bračni par nakon saobraćajne nesreće, kada glavna junakinja gubi deo pamćenja. Njen muž, Lio, suočava se sa tragičnim saznanjem da ga Pejdž posmatra kao stranca. Da nesreća bude veća, potpuno joj je očuvano sećanje na vremenski period kada je bila verena za drugog muškarca i vodila potpuno drugačiji život od onog koji je imala sa njim. Pejdžini roditelji, nimalo blagonakloni prema Liju, pokušavaju da je otrgnu od njega. Međutim, svestan da njegov život nema smisla bez one koju voli, Lio počinje svoju borbu za Pejdž.

325 I u dobru i u zlu

Lio na kiši. Biće mu potrebno mnogo više požrtvovanja da bi povratio voljenu

Ovo je film koji nas uči da su ljubav, strast, međusobno uvažavanje i posvećenost osnova svake kvalitetne veze. Bez patetike, žanrovskih klišea i podilaženja publici pruža nam pouke i teme za razmišljanje. I zato ga, neizostavno, treba pogledati. Jer govori o ljubavi, a ljubav je najvažnija stvar na svetu.


Željko Marjanović U konstantnoj potrazi za Nedođijom, večiti dečak, sanjar, optimista. Nepokolebljivo uveren da će osmeh spasiti svet.

Editors choice