Mary-Kate i Ashley Olsen će nas uvek podsećati na detinjstvo, nebitno što su nedavno napunile 36 godina. Za razliku od mnogih zvezda, njih dve su uspele da nađu taj gotovo nemogući balans između života zvezde i normalnog, privatnog života.

One se danas ne pojavljuju na društvenim mrežama, ne pokušavaju da budu influenserke, a opet imaju uticaj i svi znaju za njih. Veliki deo toga je u činjenici da su autentične i da imaju neverovatan osećaj za stil. Još odmalena su primećene po svojim odevnim kombinacijama i mislimo da njihova pojavljivanja u javnosti zaslužuju da im se da posebna pažnja.

Primetićete da se u toku godina dešava evolucija njihovog stila, ali su svakako nepogrešive. U početku su nosile matching autfite, a onda su počele da nose različite kombinacije koje su se međusobno savršeno uklapale.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fanpage (@olsen.sisters)

Vrlo je verovatno da one u ovim godinama nisu same birale šta će obući, ali je to sigurno uticalo na njihov stil i na način na koji će se pojavljivati u javnosti. Na ovoj fotografiji su jednostavno preslatke, jedna drugoj u kontrastu, sa istim cvetnim motivima.

Onda imamo fotografije gde su malo starije, tinejdž zvezde. Kada kažete Mary-Kate i Ashley Olsen, nama je ovako nešto na pameti, iako sada drugačije izgledaju. Iz ovog perioda ih najviše pamtimo.

I dalje nose iste autfite drugačijih boja, ali ne rizikuju previše. Jednostavno znaju da će odlično izgledati zajedno.

Ovde smo duboko u dvehiljaditim, u periodu kada sestre Olsen imaju oko dvadeset godina i kada su na vrhuncu karijere. Već se da videti kako se oblikuje njihov stil, a tada su iz glumica i prešle u modne dizajnere.

Na fotografiji iznad se vidi njihov look na Met Gali 2008. godine. Obukle su se veoma šik, a opet jednostavno. Akcenat je na haljinama, bilo da su u pitanju prorezi na crnoj haljini, ili prelivanje zlatne haljine. Predivan spoj!

Narednom kombinacijom iz 2009. godine sestre Olsen su odale omaž Timu Burtonu – što se i da primetiti, jer izgledaju kao da su izašle iz nekog njegovog filma. Nama je ovo jedno od njihovih najupečatljivijih pojavljivanja. A najbolje od svega je što bi kombinacije i Mary-Kate i Ashley mogle da se nose zasebno, a spojeno izledaju još lepše.

Negde u periodu s početka dvehiljaditih su počele da razvijaju sopstveni stil, da nose različite kombinacije i da ih zajedno uklapaju. Imaju sasvim drugačije crne haljine, ali tu su velike naočare za sunce i bele torbice.

Ovo je fotografija sa njihovog pojavljivanja na Met Gali 2016. godine. Sestre Olsen se i dalje oblače jednostavno, sa vrhunskim stilom, i savršeno se uklapaju jedna uz drugu. Godine prolaze, one se menjaju, ali njihov stil ostaje neprikosnoven uprkos svemu!

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Comments