Kad pomislite na providni lak za nokte, šta vam je prva asocijacija? Jednostavno i dosadno. A, da li je zaista tako? U nastavku teksta donosimo predloge za nokte čija je baza providna, a koji su sve, samo ne dosadni!

Koliko sutra ćete poželeti da častite sebe manikirom poput ovog. Hajde da vidimo koliko svestrana može da bude samo jedna obična, bezbojna podloga. Ako preferirate prirodan izgled, možete biti sigurni da će providna baza pomoći vašem manikiru da napreduje. A mogućnosti su beskrajne (jednako praktične i ako izaberete gel, akril ili prah puder).

U nastavku teksta donosimo predloge koji će vas razoružati!

Mlečnobeli

Karakterističan po čisto belim tonovima sa sjajnom završnom obradom, mlečni manikir daje prirodniji efekat izgledu nokta. Kroz šalu možete da čujete nail artiste kako izgovaraju da je ova boja novi frenč. Svi znate da je frenč u jednom trenutku bio toliko popularan da su ljudi masovno odlazili na obuku samo za njega, dakle, njegova popularnost nikada nije prestala i naravno da će se naći na ovoj listi kao favorit svih devojaka, ali možemo da kažemo da su mlečni nokti sada u rangu sa frenčom.

Pročitajte i ovo: 7 zanimljivih primera manikira u toplim tonovima

Frenč, ali u boji!

Zeleno, volim te zeleno! Gotovo da ne postoji devojka koja makar jednom nije nosila zeleni frenč. Zeleno je definitivno boja sezone i zbog toga smo je viđali ne samo na noktima, već i na komadima garderobe, nakitu, torbama i drugim detaljima!

Nude – kamuflažni

Ljubitelji potpuno providnog laka za nokte koji donesu odluku da izađu iz zone komfora, uvek počinju od kamuflažnog – gradivnog gela. Nekada ubace zlatne detalje, pa nokti tako postanu elegantniji.

Pročitajte i ovo: “Chrome nails” je trend koji morate da isprobate sledeći put kad odete na manikir

Kraljevska plava

Influenserke su u jednom trenutku praktikovale ovu boju i od tada su društvene mreže njom preplavljene. Često nokte u ovakvoj boji vidimo u kombinaciji sa crnim odelima i potpuno nude šminkom. Da li ste i vi nekada birali ovu boju manikira, čini se kao da je zabavna?!

Animal print

Animal print nije popularan samo u modnoj industriji, već i u nail art tehnici. Kada su ovi motivi na noktima u pitanju, mišljenja su podeljena – postoje devojke koja ga obožavaju, dok postoje i one kojima nije omiljen. Ako imate tu sreću da vaš tehničar za nokte zna lepo da crta, onda sigurno imate priliku da nosite najpopularnije nokte!

Frenč

Klasika nikada ne izlazi iz mode, a ako niste sigurni kakve nokte želite ovog meseca, vrlo jednostavno, izaberite klasičan frenč. Osim što se uklapa uz sve odevne kombinacije, vrlo je praktičan zbog bezbojne baze, pa se samim tim i ne vidi kada nokti previše porastu.

Nail Art

Može se reći da je ovu popularnu tehniku doneo Pinterest, od tada, devojke kao da se takmiče koja ima bolji nail art. Jesen i zima su za mirnije tonove i zbog toga je zelena u kombinaciji za kamuflažnim gelom naš izbor!

Strip nails

Tehnika koju poslednjih dana svuda viđate!

Trula višnja

Biće potrebno nekoliko dana da je zavolite, ali ćete biti ponosni kako su vaši nokti senzualni i elegantni!

Naslovna fotografija: instagram.com/sofia_nailsaesthetics

Dragana Stojanović

Comments