Kada govorimo o letu i kupaćim kostimima, uvek se govori o onim minijaturnim kupaćim kostimima i mršavicama, a šta je sa nama, devojkama sa oblinama?! I mi želimo da izgledamo savršeno na plaži u atraktivnom i zavodljivom kupaćem koji će na najbolji način istaći našu figuru!

A ako ste i vi ponosna vlasnica raskošnih oblina, evo koji kupaći kostimi bi bili idealni za vas!

Ukoliko ne želite da se odreknete dvodelnog kupaćeg kostima, birajte onaj koji ima dublji donji i duži gornji deo koji izgledom podseća na korset. On će savršeno istaći vaše obline, ali i učiniti vaš struk užim, što će vam obezbediti zavodljivu figuru u obliku peščanog sata. Ukoliko odaberete crni kupaći kostim izgledaćete još izazovnije!

kupaci 7 Idealni kupaći kostimi za devojke sa IZRAŽENIM oblinama

Nama su se jako dopali i jednodelni kupaći kostimi upadljivih dezena u vidu geometrijskih šara raznih boja. Oni su još atraktivniji i veseliji i sigurno će vas učiniti kraljicom plaže! Osim toga, u zavisnosti od rasporeda i boja šara možete još više istaći svoju figuru, odnosno zakamuflirati ono što vam se ne dopada, a istaći baš one obline kojima želite da se pohvalite.

kupaci 6 Idealni kupaći kostimi za devojke sa IZRAŽENIM oblinama kupaci 5 Idealni kupaći kostimi za devojke sa IZRAŽENIM oblinama
Comments