Bez obzira da li radite od kuće ili ste izdvojili prostor za nešto što volite – kao što je stvaranje, čitanje ili pisanje – vaša kućna kancelarija je mesto koje treba da inspiriše tok kreativnosti i da vam omogući da prionete na posao. Ali, to često nije slučaj. U stvari, kućne kancelarije mogu biti najzanemareniji prostori u našim domovima – neuredna i neprijateljska okruženja za inspiraciju, koja nas teraju da radimo bilo gde osim u njoj – u kuhinji, na kauču ili krevetu. Da bismo vam pomogli da kreirate i ažurirate sopstveni inspirativni prostor, izdvojili smo nekoliko primera kućnih kancelarija zbog kojih ćete želeti (i uživati) da radite u svom domu…

Think chic

Vaš prostor treba da vas inspiriše i da odražava vašu jedinstvenu ličnost. Zato se nemojte plašiti da date sve od sebe. Prostor sa fotografije je moderan, funkcionalan i opisuje ličnost vlasnika kuće. Crni akcentni zid dodao je malo drame i dubine u prostor, dok je luster iznad radnog stola obezbedio dozu sjaja i glamura. Komoda obložena drvenim pločicama održava prostor organizovanim, služeći kao skladišna jedinica za kozmetičke proizvode i radnu površinu za kancelarijski materijal. Funkcionalnost prostora ukućaninu omogućava da održi korak s poslom, dok šik dekor pruža savršenu pozadinu za video snimke i Instagram fotografije. Jedan od načina da ulepšate kućnu kancelariju je rasveta. Privlačna viseća lampa sa zlatnim detaljima ambijentu daje luksuzan, ali profesionalan dojam.

Dodajte zelenilo

Udahnite malo života svom prostoru i videćete kako ćete i vi prodisati. Izbalansirana kućna kancelarija treba da bude praktična, udobna i čista, jer ako ovi elementi nisu zadovoljeni, ponovo ćete raditi za trpezarijskim stolom. Biljke obezbeđuju osećaj smirenosti, kao i čist vazduh, a i uvek izgledaju lepo. Danas je dostupan ogroman broj saksija raznih boja i modela, koje, pored toga što predstavljaju savršen dom za biljke, mogu oplemeniti svaki prostor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by DABITO (@dabito)

Umetnost – uvek

Ceo ambijent ukrasite sa slikama koje vas opisuju. Svoju kancelariju napunite živopisnom umetnošću kako biste obezbedili protok energije i učinili da se osećate motivisanim. Danas postoje i genijalna “uradi sam” uputstva za višenamensku zidnu policu ili sto. Ali, ako vikend ne želite da provedete praveći i farbajući police, postoji nepregledan broj šik opcija koje se brzo mogu pripremiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Joy Cho / Oh Joy! (@ohjoy)

Comments