Letnja sezona je pravo vreme za procvat – majice bez rukava, večere na terasi i prilika da nosimo boje za nokte koje vrište more i sunce. Svi ovo jedva čekamo i želimo da sezona odmora nastupi što pre. Zadovoljstvo koje pruža savršen novi letnji manikir ne samo da upotpunjuje ovaj doživljaj, već i poboljšava raspoloženje. Ako nas pitate, nema bolje sezone za izbor novog i drugačijeg laka za nokte od šarenih i toplih meseci leta.

Leto 2024. je u potpunosti posvećeno bojama kada su u pitanju trendovi za nokte – plave i žute nijanse su apsolutno dominirale pistama (i doslovno svuda na for you stranicama), ali takođe postoji ogroman talas entuzijazma i za pastelnim i metalik bojama. Jedini problem? Naći ćete se u teškoj situaciji prilikom odabira. Radi malo inspiracije za vaš letnji manikir, pronašli smo 10 ideja za koje smo ubeđeni da će biti najpopularnije čim krenu vrućine.

10 ideja za savršen letnji manikir koji ćete nositi čitavu sezonu

Svetloplava

Svako ko prati modne trendove zna da je svetloplava veliki hit sezone. Odaberite savršenu nijansu i neka baš ona bude rezervisana za prvi manikir leta – možete je začiniti francuskim manikirom ili jednostavno ostati pri čistoj plavoj boji.

Limun-žuta

Ako je svetloplava it boja leta, onda je žuta njena prirodna suprotnost. Ovaj manikir u limun-žutoj je jednako privlačan koliko je i upadljiv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Metalik-plava

Metalik boje su ponovo aktuelne, ali više ne nosimo samo obične hromirane nokte. Umesto toga, začinite utisak uz metalik-plave nijanse. Naš predlog je bleda teget.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Mali cvetovi

Kombinacija ovih malih cvetova sa francuskim manikirom je apsolutno romantična. Ovo je savršen predlog za fotografisanje uz ledeni latte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bryony Howell (@gelsbybry)

Čista bela

Da li je uopšte leto bez povremenog čistog belog manikira? Bilo da birate ovu boju da se poklopite sa svečanom prilikom ili samo da učinite da vaše pastelne odevne kombinacije iskaču, beli manikir je uvek svestran i lak za usklađivanje sa autfitom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lauren ✨ (@lolo.nailedit)

Menta zelena

Pastelni nokti su hit ove godine, a nijansa mente će definitivno biti favorit svih vaših prijateljica, koje će vas na smenu pitati odakle vam toliko dobra ideja za letnji manikir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Mani Club (@themaniclub)

Lavanda

Ako vam zeleni nokti nisu po volji, razmislite o nijansi pastelne lavande umesto toga. Svetlo ljubičasta definitivno privlači pažnju, ali se i slaže sa letnjim odevnim kombinacijama jer je suptilna i prilagodljiva, nalik na belu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe (@polishedby.chloe)

Efekat mehura

Mermaid-core nikada nije izašao iz mode, pa razmislite o dodavanju mehurića na nokte, kao u ovom primeru sa fotografije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Katie Davis (@katiesnails_)

Svetlozelena

Kanališite svetlozelenu boju lubenice sa ovom smaragdnom nijansom. Usmerićete pažnju na svoje ruke i istaći se kao neizostavni deo vaših letnjih autfita.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Chloe (@polishedby.chloe)

Tamnobraon

Ovo je cowgirl leto, ljudi! Zahvaljujući Beyoncéinom albumu Cowboy Carter i opštem buđenju country muzike, podržavamo sve više vestern estetiku ove sezone, uključujući i onu na manikirima. Ova tamnobraon nijansa će izgledati zadivljujuće uz kvalitetan par čizama u country fazonu.

Pročitajte i ovo: 6 cool kačketa koji će dopuniti vaše prolećne autfite

Naslovna fotografija: instagram.com/haileybieber

Milana Petković

Comments