Jeste da tetovaže zauvek ostaju na koži, ali istovremeno postoje i tattoo trendovi koji se menjaju iz godine u godinu. Saznajte šta je sada popularno, a možda pronađete i svoju tattoo inspiraciju.

Y2K tetovaže se vraćaju

Mislili ste da su tribali prošlost? Prevarili ste se. Kako Gen Z vraća Y2K estetiku, u modu su se vratile i ove tetovaže. Nismo baš oduševljeni ovim trendom, ali ne možemo ga ignorisati; sve više mladih ljudi tetovira tribale, bodljikave žice i druge motive.

Tetovaže ljubimaca

Tetovaže sa likom vaših ljubimaca ne samo da su preslatke, već su i način da pokažete ljubav prema malim prijateljima. One će vam ostati kao uspomena i zato sa ovakvom tetovažom nema greške.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jiji (@jiji_tattoo)

Pročitajte i ovo: Najbolji predlozi matching tetovaža za tebe i tvoju BFF

Tetovaže na prstima

Ovakve vrste tetovaža nikad nisu izlazile iz mode, samo su bile manje prisutne i u drugačijim izdanjima. Tu su bili oni brkovi sa unutrašnje strane prsta, pa reči kao što su HOPE ili LIFE, a sad će biti popularne one jednostavne i sanjive. Evo na šta mislimo:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Doctor Woo (@_dr_woo_)

Horoskopski znaci

Nije poenta samo u tome da istetovirate svoj horoskopski znak, već da to bude i malo umetničko delo na koži. I to ne mora biti samo vaš horoskopski znak, nego i podznak i ostale planete koje su vam od značaja i koje utiču na vašu ličnost.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Diana Eva Ink (@dianaevaink)

Motivacione poruke

Istetovirajte ono što vas zaista pokreće, ne bilo koju basic motivacionu poruku. To može biti nešto što vam je neko rekao, ili poruka koja zaista dotiče nešto u vama do te mere da vam treba kao podsetnik. One se obično tetoviraju na rukama.

Tetovaže voća

Zašto tetovaže voća? Zato što je kul. Ne stvarno, lepo će izgledati i ne mora svaka tetovaža da ima posebno značenje. Dovoljno je da vam samo bude lepa i to je dovoljan razlog da se istetovirate.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LOU (@louzink)

Tetovaže koje se podudaraju

Ovo su tetovaže koje zajedno rade partneri, najbolji prijatelji, članovi porodice… generalno svi sa kojima ste bliski. Mogu biti u pitanju iste tetovaže, ali i one iz dva dela gde upotpunjavaju jedna drugu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@tavi_tattoo)

Pročitajte i ovo: Likovi sa tetovažama koje treba da izbegavamo u širokom luku

Bele tetovaže

Ovo je jedan neobičan trend koji će u budućnosti postati sve rasprostranjeniji. U pitanju su tetovaže koje se rade sa belim mastilom. Podsećaju na ožiljak i izgledaju izuzetno zanimljivo.

Minimalistički crteži

Ovo mogu biti fotografije vaših posebnih trenutaka istetoviranih tako da se vidi samo silueta. Vi ćete tačno znati o čemu se radi, a istovremeno će tetovaža izgledati neobično. Pripremite se na pregršt pitanja šta vaša tetovaža znači.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zeynep Hürcan (@inkibinkii)

Slatke tetovaže

Slatke tetovaže mogu imati isti razlog tetoviranja kao i one koje su vam samo lepe. Prosto, slatke su, zašto ne biste želeli da to imate na sopstvenom telu? Ne brinite, vrlo je mala mogućnost da ćete se pokajati, a ako do toga i dođe, danas postoje načini da se tetovaže uklone.

Naslovna fotografija: instagram.com/inkibinkii

Jovana Petković

Comments