Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Praznici su uvek savršena prilika da se porodice okupe i vreme provedu zajedno, a zna se koje je najomiljenije mesto porodičnog okupljanja – trpeza! Naravno, ovde se ne misli nužno samo na svečane ručkove, već i na trač partije, ispijanje prve jutarnje kafe i druge sitnice koje nam dane tokom praznika čine lepšim i prijatnijim. A kada je reč o Uskrsu, zaista, ima li lepšeg, veselijeg i kreativnijeg praznika? Što se nas tiče, nema, i zato našu redakciju već danima “drma” uskršnje raspoloženje te vredno prikupljamo ideje kako možemo da dekorišemo svoj dom tokom ovog produženog vikenda. Danas se fokusiramo na ukrašavanje uskršnje trpeze, a evo šta nam se naročito dopalo:

Pre svega – cveće! Cveće svuda! Budući da je Uskrs prolećni praznik, iskoristi sve čari ovog godišnjeg doba kako bi tvoja uskršnja dekoracija bila vesela i osvežavajuća. Naš favorit su definitivno lale, ali dolazi u obzir i poljsko cveće, sezonsko cveće, trava… Napuni vaze i saksije cvećem, a tu cvetnu dekoraciju upotpuni šarenim uskršnjim jajima. Ako pak voliš nešto diskretnije, neka tvojom uskršnjom trpezom dominira jedna boja.

uskrs 1 1 Ideje za ukrašavanje uskršnje trpeze uskrs 4 1 Ideje za ukrašavanje uskršnje trpeze uskrs 6 1 Ideje za ukrašavanje uskršnje trpeze

Editors choice