Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Praznici su uvek savršena prilika da se porodice okupe i vreme provedu zajedno, a zna se koje je najomiljenije mesto porodičnog okupljanja – trpeza! Naravno, ovde se ne misli nužno samo na svečane ručkove, već i na trač partije, ispijanje prve jutarnje kafe i druge sitnice koje nam dane tokom praznika čine lepšim i prijatnijim. A kada je reč o Uskrsu, zaista, ima li lepšeg, veselijeg i kreativnijeg praznika? Što se nas tiče, nema, i zato našu redakciju već danima “drma” uskršnje raspoloženje te vredno prikupljamo ideje kako možemo da dekorišemo svoj dom tokom ovog produženog vikenda. Danas se fokusiramo na ukrašavanje uskršnje trpeze, a evo šta nam se naročito dopalo:

Pre svega – cveće! Cveće svuda! Budući da je Uskrs prolećni praznik, iskoristi sve čari ovog godišnjeg doba kako bi tvoja uskršnja dekoracija bila vesela i osvežavajuća. Naš favorit su definitivno lale, ali dolazi u obzir i poljsko cveće, sezonsko cveće, trava… Napuni vaze i saksije cvećem, a tu cvetnu dekoraciju upotpuni šarenim uskršnjim jajima. Ako pak voliš nešto diskretnije, neka tvojom uskršnjom trpezom dominira jedna boja.

uskrs 1 1 Ideje za ukrašavanje uskršnje trpeze uskrs 4 1 Ideje za ukrašavanje uskršnje trpeze uskrs 6 1 Ideje za ukrašavanje uskršnje trpeze

Editors choice