WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

SOS za “one dane”: Saveti kako da lakše podneseš menstruaciju

Makeup trendovi koje Parižanke obožavaju

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Ukoliko si umorna od “ludih” žurki, ovde možeš da uživaš u dobrim svirkama i opuštenoj atmosferi

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

Šta žene koje su dobro organizovane rade bolje od tebe?

1/3

Praznici su uvek savršena prilika da se porodice okupe i vreme provedu zajedno, a zna se koje je najomiljenije mesto porodičnog okupljanja – trpeza! Naravno, ovde se ne misli nužno samo na svečane ručkove, već i na trač partije, ispijanje prve jutarnje kafe i druge sitnice koje nam dane tokom praznika čine lepšim i prijatnijim. A kada je reč o Uskrsu, zaista, ima li lepšeg, veselijeg i kreativnijeg praznika? Što se nas tiče, nema, i zato našu redakciju već danima “drma” uskršnje raspoloženje te vredno prikupljamo ideje kako možemo da dekorišemo svoj dom tokom ovog produženog vikenda. Danas se fokusiramo na ukrašavanje uskršnje trpeze, a evo šta nam se naročito dopalo:

Pre svega – cveće! Cveće svuda! Budući da je Uskrs prolećni praznik, iskoristi sve čari ovog godišnjeg doba kako bi tvoja uskršnja dekoracija bila vesela i osvežavajuća. Naš favorit su definitivno lale, ali dolazi u obzir i poljsko cveće, sezonsko cveće, trava… Napuni vaze i saksije cvećem, a tu cvetnu dekoraciju upotpuni šarenim uskršnjim jajima. Ako pak voliš nešto diskretnije, neka tvojom uskršnjom trpezom dominira jedna boja.

uskrs 1 1 Ideje za ukrašavanje uskršnje trpeze uskrs 4 1 Ideje za ukrašavanje uskršnje trpeze uskrs 6 1 Ideje za ukrašavanje uskršnje trpeze

Editors choice