Ako ste prijateljice, vrlo verovatno ste već izgradile svoje male zajedničke običaje i uživate u tome da vreme provodite zajedno. Mi kažemo da je vreme da se malo razmrdate i stvarate nove uspomene koje ćete kasnije decenijama prepričavati! Zato smo napravili Girls just wanna have fun listu kako da se zabavite i isprobate nešto sasvim novo.

Izađite u šetnju bez telefona

Danas je pravi izazov otići negde bez telefona. Odmah se javlja strah da smo nešto propustili, da će stići važan poziv, i šta da radimo sa rukama kada ne čačkamo telefon? Šta da radimo sa vremenom koje ne trošimo na gledanje notifikacija i besciljno lutanje po mrežama? Samo se dogovorite da izađete u šetnju, nemojte poneti telefon i uživajte u međusobnom društvu.

Pročitajte i ovo: Da li je prijateljstvo oblik platonske ljubav?

Putujte neplanirano

Dogovorite se da se nađete i spakujte sve što će vam biti potrebno za vikend. Onda uzmite mapu Srbije i naslepo odredite gde ćete putovati. Pogledajte kako da dođete do tog mesta i samo se upustite u avanturu.

Obilazite radnje vintage odeće

Zajednički šoping je prilično zabavan, ali obilaženje second hand radnji je još zabavnije, jer će vam biti neverovatno šta sve možete pronaći. Pojedini komadi odeće će vam se zaista svideti i kupićete ih za znatno nižu cenu nego u tržnim centrima.

Idite na kampovanje

Spakujte šator, vreće za spavanje, hranu i piće – obećavamo vam da će kampovanje sa prijateljicom biti nezaboravno. Očekuje vas duga noć pod zvezdama i pričanje u beskraj.

Idite na karaoke veče

Karaoke nije krindž, to je samo još jedan način da se dobro zabavite i budete spontane. Ne znate da pevate? Pa šta? Ne znate reči? Koga je briga? Poenta je u tome da se lepo provedete, ne da izvedete profesionalni performans.

Napravite fotografije za zajednički album

Odštampajte sve vaše zajedničke fotografije i stavite ih u zajednički album. Takođe, predlažemo jedan photo session gde ćete se našminkati, lepo obući i napraviti najbolje zajedničke fotke.

Upadnite na žurku osobe koju ne poznajete

Svi smo barem jednom završili na žurci gde nikoga ne znamo i podsećamo vas da to ponovo uradite ako je prošlo isuviše vremena od poslednjeg puta. Upoznaćete nove osobe, a i ima nečeg zabavnog u tome da upadate nepozvani.

Pročitajte i ovo: Kako da održite prijateljstvo kada vam se životni putevi razilaze

Igrajte na kiši

A što ne biste igrale zajedno na letnjem pljusku? Ne morate odmah da bežite sa kiše, nego dopustite da se pokvasite, da osetite kišu i uživate zajedno u njoj. I to nisu stvari koje možete raditi samo sa partnerom, ovo ne mora biti romantičan čin.

Ispratite TikTok trend

Na TikToku trenutno ima toliko trendova da je na vama samo da izaberete koji vam se najviše dopada. Samo snimanje je izuzetno zanimljivo, biće vam veoma zabavno. Ne morate video ni objaviti ako ne želite, poenta je u tome da provodite kvalitetno vreme zajedno.

Napravite ultimativnu plejlistu

Ovo je vaša plejlista. Biće pesama prema vašem izboru i prema izboru vaše prijateljice. Biće pesama koje obe obožavate, koje su tu da vas rastuže i oraspolože – sve je dozvoljeno.

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Comments