Anna Dello Russo rođena je 1966. godine. Karijeru je započela radeći kao novinar za Condè Nast International. Vremenom, postala je urednik za Vogue Italia a zatim i glavni i odgovorni urednik za Vogue Uomo. 2006. preselila se u Tokio, i postala kreativni direktor japanskog Vogue-a.

A kako je moda njeno zanimanje, nije ni čudo da je svaka njena slika svojstveno modno umetničko delo. I nije čudo da Scott Schuman ima veliki broj njenih slika na blogu Sartorialist.

Njen stil možemo definisati kao blago ekscentričan. Ona se ne boji da kombinuje i prikazuje sebe onakvom kakva zapravo i jeste. Jaka žena sa definisanim ukusom. Ona voli jarke boje, upadljiv nakit, zanimljive aksesoare. Ono što vidimo na pisti visoke mode, Anna nosi i po danu.

Nema sumnje da Anna ne samo da ima stila, već i stvara novu definiciju stila! Suknje od perja, jakne od kristala… Anna je definitivno ikona stila koju volimo!


Nađa obožava šoping. ”Sve je pitanje dobrog ukusa” kaže Armani, a ona tako misli. Ne može da živi bez kafe, dobre muzike, životnih iznenađenja i ljudi koje voli.

Comments