Influenseri godinama donose i stvaraju nove trendove, plasirajući ih na svojim društvenim platformama. Danas, na mrežama postoje uticajni i inspirativni ljudi u mnogim oblastima, ali svakako, prvi na listi su uvek modni influenseri koji sa svojom publikom nesebično dele svoja umeća u kombinovanju garderobe. Svako ko prati ovaj tip sadržaja na društvenim mrežama, zna koliko to može da bude zabavno, pa u nekom trenutku čak i usvoji određene zanimljive savete.

Poželeli smo da sa vama podelimo profile influensera koji zavređuju pažnju. Oni su nadahnuti pozitivnom energijom, bojama, praktičnim savetima i trikovima kako da na više načina kombinujete jedan komad garderobe. Uz sve to, postoje i sjajni kodovi sa popustima u radnjama sa kojima sarađuju, što znači da vrlo lako možete da kupite sebi košulju koja vam se svidela i to sa popustom.

Ono što je važno istaći, kad je reč o onima koje pratite na njihovim platformama, jeste da oni u vama bude želju da na neki način napredujete, ostvarite ciljeve ili jednostavno uživate. Tražite sadržaj koji će da vas navodi na pozitivne i lepe misli, a moda je sama po sebi kreativna i inspirativna, pa ćete zato sigurno obožavati ove profile.

Valeria Lipovetsky

Ovo je profil kao stvoren za sve žene koje u toku dana imaju previše obaveza, a uz to žele da imaju sjajan autfit. Na njenom profilu možete videti neverovatna odela kombinovana sa zanimljivim bluzama i uvek u drugačijem maniru. Ona je modni dizajner i stoji iza svog brenda, ali takođe potpisuje i mnoge druge saradnje.

Pročitajte i ovo: 6 modnih trendova koji će obeležiti 2023. godinu

Olivia Palermo

Još jedna sjajna inspiracija koja će u vama probuditi potpuno nove horizonte. Ovo je dama uz koju ćete zavoleti boje i ukrštanje mnogih stilova. Postaćete ljubitelj modnih detalja i konačno ćete izaći iz zone komfora. 

Aimee Song

Volite casual varijante koje možete da usmeravate po potrebi, imate osnovu preko koje dodate sako i spremni ste za sastanak, ali ako kasnije idete na piće sa drugaricama, imate kačket koji će promeniti vaš autfit u potpunosti.

Upravo na ovom profilu možete da pronađete različite stilove u jednom postu, boje koje nikad ranije ne biste uklapali – postaće vaše najdraže kombinacije. A pored toga, upravo na ovom profilu nalaze se i raskošne haljine, torbe, nakit, ideje za uređenje doma i predlozi za destinacije koje morate da posetite. I na kraju svega toga, tu su i korisni saveti za organizaciju garderobera, koji su potrebni svakoj devojci.

View this post on Instagram

 

A post shared by Aimee Song (@aimeesong)

Camila Coelho

Profil koji nudi pregršt zanimljivih informacija i korisnih saveta za zdrave obroke, treninge, ali i inspirativne stajlinge. Camila, kao i mnogi drugi ima brend iza kog stoji, ali i mnoge druge uspešne saradnje. Ipak, ono što je posebno izdvaja, jeste deljenje fotografija sa svojom porodicom!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by CAMILA COELHO (@camilacoelho)

Negin Mirsalehi

Potrebna vam je haljina za crveni tepih ili neku drugu svečanu proslavu? Profil na kom je u toku cele godine praznik, stalno su prisutne šljokice, cirkoni, duge, svečane haljine. Zlatna, srebrna i crvena boja – sve što vam je potrebno.

Pročitajte i ovo: Ključni trendovi u nakitu za 2023. koje morate ispratiti

Blair Eadie

Spoj street stylea i visoke mode – od opuštenih dnevnih kombinacija do specifičnih haljina. Blair svakodnevno svoje pratioce obraduje novim, inspirativnim fotografijama i uvek ističe to koliko voli boje.

Mathilde Nauta

Scandi life – kako piše i u opisu njenog profila, preselio se i u njen garderober jer svaka njena kombinacija priča neverovatnu priču. Ako ste ljubitelj zemljanih tonova, nakita i drugih zimskih modnih detalja, poželećete da ponesete sve njene kombinacije!

Naslovna fotografija: instagram.com/blaireadiebee

Dragana Stojanović

Comments