Stiže nam jesen – doba kada se naš raspored ubrzano popunjava, donoseći nam brojne poslovne izazove. Nakon dugog, toplog leta ispunjenog opuštanjem i uživanjem, naravno da je teško vratiti se užurbanoj rutini – zato nam uvek treba nešto da nas “podigne” i prijatno iznenadi. Mala doza hedonizma, u vidu rituala kojem ćemo se radovati na početku svakog radnog dana, zaista je obavezna!

Kako ne biste doživeli Monday blues, važno je da ispunite jutro dobrim navikama – ali želite da vas taj poletni osećaj prati i u toku radnog dana. Motivaciju je ponekad teško naći, a neophodna nam je kako bismo bili spremni za sve obaveze koje nas čekaju. Naravno, nekada nas sama rutina zamara i opterećuje, ali uz pravi pristup ponedeljak ili bilo koji drugi dan u nedelji možete pretvoriti u zadovoljstvo i uživanje.

Ukoliko vam treba više produktivnosti, energije i iznenađenja, donosimo vam zanimljive predloge koji će celu radnu nedelju obojiti u optimistični ton.

Iznenadite sebe novim bojama

Pre nego što ujutru krenete na posao, najlakši i najbrži način da razbijete monotoniju je moda! Opredelite se za odeću jarke, smele boje koju inače ne nosite – sigurni smo da imate haljinu ili košulju koja nikako da dođe na red. Da biste poboljšali svoje raspoloženje, izaberite neočekivanu nijansu ili dezen u kojem se osećate odlično. Još bolje, osmislite svoj autfit u nedelju veče, kako biste izbegli krizu “nemam šta da obučem” u ponedeljak ujutro.

389A5713 2 2 1 Razbijte monotoniju radne nedelje: Tri proverena načina da prijatno iznenadite sebe i promenite rutinu
389A5654 2 2 Razbijte monotoniju radne nedelje: Tri proverena načina da prijatno iznenadite sebe i promenite rutinu

Iznenadite sebe novim planovima

Možda je baš ovo nedelja u kojoj ćete konačno posetiti željeni restoran, započeti hobi o kojem dugo maštate ili uplatiti aranžman za putovanje na potpuno nepoznato mesto! Važno je da iznenadite sebe dobrim planovima, bilo da je ponedeljak ili drugi dan u sedmici. Razmišljanje o dobrim stvarima koje vas čekaju tokom nedelje biće momentalni boost raspoloženja – zbog čega je važno da u svom kalendaru imate planove kojima ćete se radovati.

389A5702 2 2 Razbijte monotoniju radne nedelje: Tri proverena načina da prijatno iznenadite sebe i promenite rutinu

Iznenadite sebe novim ritualom

Ne možemo da zamislimo nijedan radni dan bez kafe – najmirisnijeg rituala koji nas puni energijom i daje nam preko potrebnu koncentraciju za rad. Vreme je da se potpuno iznenadite novim ukusom kafe koji će preplaviti i osvojiti sva vaša čula – i postati vaša omiljena navika!

Da li ste već probali Insta Grand kafe? Ako niste, čeka vas iznenađujuće dobar ukus, koji će “razbiti” monotoniju vaše radne nedelje. U čak tri neodoljive varijante, Insta Grand kafa će vam doneti energiju prijatnog iznenađenja i svakodnevni hedonizam koji pokreće! 

Otkrivamo vam svet dobrih ukusa Insta Grand kafe!

389A5690 2 1 Razbijte monotoniju radne nedelje: Tri proverena načina da prijatno iznenadite sebe i promenite rutinu
389A5713 2 Razbijte monotoniju radne nedelje: Tri proverena načina da prijatno iznenadite sebe i promenite rutinu

Insta Grand kafe -
priredite sebi najukusnije iznenađenje svaki dan

Bez obzira na to da li kafu volite da pijete u tišini, potpuno sami, u razgovoru sa porodicom ili na pauzi sa kolegama, Insta Grand će vas u svakom trenutku potpuno oduševiti bogatim ukusom.

Jedni vole da piju kafu bez ikakvih dodataka, drugi obožavaju da je zaslade, treći vole da dobiju kremasti napitak dodavanjem mleka – Insta Grand kafe će zadovoljiti baš svakoga. U pitanju su instant kafe koje se spremaju veoma brzo – dovoljno je da šolju prelijete vrućom vodom i dodate sve što želite – i odmah će vas preplaviti neodoljivi miris, praćen nezaboravnim ukusom!

Insta Grand kafe dolaze u tri varijante uz koje ćete jedva čekati da uživate u svako doba dana. Pronađite svoju!

Instagrand BC horizontalno 2 1 Razbijte monotoniju radne nedelje: Tri proverena načina da prijatno iznenadite sebe i promenite rutinu

Insta Grand Classic - ukus koji nikad ne izneveri

Saznajte zašto svi obožavaju Insta Grand Classic kafu. Sigurni smo da će vam ukus odmah izmamiti osmeh, čak i kad je dan baš stresan! Insta Grand Classic je srednje jačine i prati je balansiran ukus u kojem se gorčina stapa sa bogatom aromom. Ako volite jednostavni, klasičan ukus kafe ovo je proveren izbor, koji vas nikad neće izneveriti kad vam je potrebna optimalna doza energije!

1 4 Razbijte monotoniju radne nedelje: Tri proverena načina da prijatno iznenadite sebe i promenite rutinu

Insta Grand Gold - ukus koji budi hedonizam

Za istinske hedoniste, koji uvek traže najbolje i u svakom trenutku žele da “uposle” čula, Insta Grand Gold je “na visini zadatka”. Ova kafa ima intenzivnu, bogatu aromu koja se jasno ističe i dugo pamti – baš kao i vi! Ukoliko volite jači, puniji ukus kafe i stalno tražite više, verujemo da će vas Insta Grand Gold prijatno iznenaditi!

2 3 Razbijte monotoniju radne nedelje: Tri proverena načina da prijatno iznenadite sebe i promenite rutinu

Insta Grand Crema - ukus koji je savršeno nežan

Ako vašu idealnu kafu zamišljate kao penasti, nežan i aromatičan napitak, Insta Grand Crema je izbor koji vas neće razočarati. Poseduje blažu aromu i mekši ukus, tako da je savršena za ljubitelje kremastih kafa. Prepuna je pene, koja dodatno ulepšava doživljaj kremaste teksture. Za maksimalno prepuštanje delikatnom i prijatnom ukusu!

Sve tri Insta Grand kafe spaja i miris i ukus koje ćete poželeti da učinite obaveznim ritualom svakog dana! Mogu se spremiti tople ili hladne, sa mutilicom ili šećerom – varijante za uživanje su beskrajne, na vama je samo da pronađete ukus koji vam se najviše dopada.

Pobedite dosadnu rutinu i razbijte monotoniju – iznenadite sebe i svoje voljene šoljom vrhunske Insta Grand kafe!

3 2 Razbijte monotoniju radne nedelje: Tri proverena načina da prijatno iznenadite sebe i promenite rutinu
Grand InstaGrand LOGO NEW 1 Razbijte monotoniju radne nedelje: Tri proverena načina da prijatno iznenadite sebe i promenite rutinu

Više o neodoljivim Insta Grand ukusima saznajte na sajtu, Instagram i Facebook stranicama.

Comments