Novi #wedding trendovi za koje bi trebalo da znaš

Zdrava koža glave – blistava kosa: 5 razloga da počneš da koristiš arganovo ulje u svakodnevnoj nezi

Dental Milošević: “Lep osmeh stvara pozitivnu sliku o vama!” (INTERVJU)

Zašto je postalo kul da tvoj party autfit zapravo bude – sportski?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

9 stvari koje bih volela da sam znala pre nego što sam počela da trčim

Pre nego što postigneš savršen #nomakeup makeup look, ovo je potrebno tvojoj koži!

ULTRA BOOST: 4 stvari koje će ti pomoći da nastaviš da trčiš onda kada želiš da odustaneš

Prirodna nega je u modi: Evo kako da oporaviš kožu posle hladne zime!

Najvažnija stvar koju možeš (i treba!) da uradiš za svoju drugaricu

1/2

Sećaš li se srećnih vremena kada smo na profile na društvenim mrežama kačili gotovo sve fotke koje nastanu u provodu ili na putovanju, koliko god one blamantne bile, koliko god nam na njima bila razmazana maskara, šiške svaka na svoju stranu, a o odeći i pozama ne vredi ni govoriti? Jednostavno, nije nas bilo briga, okinemo aparatom jednom i to je to – objaviš fotku i čekaš lajkove, salve smeha i smešnih komentara. Čak, to je bila fora – što blamantnije, to bolje. OK, fotka na profilu mora da bude top, ali sve ostale, šta god! Eh, srećna vremena…

Danas, da bismo objavile fotku na bilo kojoj društvenoj mreži, a posebno na Instagramu, najpre moramo da okinemo aparatom jedno 63 puta, zatim da proverimo na kojoj nam kosa najbolje izgleda (onako spontano zabačena na unazad), da li nam se autfit dobro fotka, da li smo zauzele dobar položaj, a kada su svi ovi kriterijumi ispunjeni, prelazimo na odabir onog pravog filtera koji će nam obezbediti taj retro-kul vajb. Huh, ozbiljan posao! Ali da, dobrodošla u svet poziranja, draga!

Dakle, danas je poziranje postalo toliko #must da bez problema možemo da kažemo da su nam stigli novi trendovi (mimo modnih i beauty) koje, avaj, moramo da ispratimo. Da li si čula za “Barbie Feet” ili “Headache Pose”? O da, to su novi trendovi u poziranju na društvenim mrežama koje su pokrenule najpre poznate manekenke, a kao što i sama znaš, ono što krene od njih, raširi se po celoj internet zajednici poput epidemije!

“Barbie Feet” poziranje podrazumeva da stojiš na svojim nožnim prstićima, sa jednom nogom ispred druge, znaš već kako izgledaju noge tvoje omiljene Barbi lutke. Da, ovo nije nimalo praktično niti udobno niti lako, ali je zato totalno Insta-Worthy! Vizuelno, noge su izdužene i vitke, a to je ono što nam je svima potrebno, naročito kada poziramo u kupaćem kostimu ili minijaturnom šortsu.

View this post on Instagram

kamp kourtndall

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Editors choice