Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

1/2

Sećaš li se srećnih vremena kada smo na profile na društvenim mrežama kačili gotovo sve fotke koje nastanu u provodu ili na putovanju, koliko god one blamantne bile, koliko god nam na njima bila razmazana maskara, šiške svaka na svoju stranu, a o odeći i pozama ne vredi ni govoriti? Jednostavno, nije nas bilo briga, okinemo aparatom jednom i to je to – objaviš fotku i čekaš lajkove, salve smeha i smešnih komentara. Čak, to je bila fora – što blamantnije, to bolje. OK, fotka na profilu mora da bude top, ali sve ostale, šta god! Eh, srećna vremena…

Danas, da bismo objavile fotku na bilo kojoj društvenoj mreži, a posebno na Instagramu, najpre moramo da okinemo aparatom jedno 63 puta, zatim da proverimo na kojoj nam kosa najbolje izgleda (onako spontano zabačena na unazad), da li nam se autfit dobro fotka, da li smo zauzele dobar položaj, a kada su svi ovi kriterijumi ispunjeni, prelazimo na odabir onog pravog filtera koji će nam obezbediti taj retro-kul vajb. Huh, ozbiljan posao! Ali da, dobrodošla u svet poziranja, draga!

Dakle, danas je poziranje postalo toliko #must da bez problema možemo da kažemo da su nam stigli novi trendovi (mimo modnih i beauty) koje, avaj, moramo da ispratimo. Da li si čula za “Barbie Feet” ili “Headache Pose”? O da, to su novi trendovi u poziranju na društvenim mrežama koje su pokrenule najpre poznate manekenke, a kao što i sama znaš, ono što krene od njih, raširi se po celoj internet zajednici poput epidemije!

“Barbie Feet” poziranje podrazumeva da stojiš na svojim nožnim prstićima, sa jednom nogom ispred druge, znaš već kako izgledaju noge tvoje omiljene Barbi lutke. Da, ovo nije nimalo praktično niti udobno niti lako, ali je zato totalno Insta-Worthy! Vizuelno, noge su izdužene i vitke, a to je ono što nam je svima potrebno, naročito kada poziramo u kupaćem kostimu ili minijaturnom šortsu.

View this post on Instagram

kamp kourtndall

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on

Editors choice