OK, ljudi. Jul je. Mišljenja su podeljena – nekima je ova prva polovina godine proletela, dok je nekima posle onog hiljadugodišnjeg januara sve drugo sasvim u redu. Spadam u drugu grupu. Iako jeste već jul, kada malo bolje razmislim, toliko toga se u međuvremenu desilo da zaista ne mogu da kažem da je vreme proletelo dok sam trepnula, a i radujem se moru tako da zapravo jedva čekam da jul prođe jer je avgust moj mesec za odmor!

Bilo kako bilo, jul je, to je činjenica, a kao i prethodnih meseci, i tokom ovog nas očekuje mnogo kul stvari u kojima ćemo uživati do kraja meseca (možda i duže), i naravno, sve to uredno “kačiti” na Instagram (za koji se takođe nadamo da više neće “padati” kao pre par dana).

Diy Newsletter

Sigurna sam da znaš šta je “newsletter”, kao što sigurno znaš i to da je on namenjen praćenju različitih vrsta sadržaja poput onih na magazinima ili blogovima. Šta ti možeš da radiš sa njim? E, to je zanimljiv deo! Ukoliko želiš da stalno deliš sve novosti sa svojim prijateljima, ali, ili ne koristite svi istu mrežu, ili nemaš dovoljno minuta za svakodnevno ili makar ćaskanje na nedeljnoj bazi, naročito kada nemate vremena ni da se vidite, sasvim u duhu ere digitalizacije, tu je newsletter koji možeš da šalješ svim zainteresovanim kako bi ih obavestila o tome šta se kod tebe dešava. Neki ovakav kanal komunikacije koriste da komentarišu političke aktuelnosti, dok su neki newsletter-i potpuno personalizovani i donose najličnije informacije, ko god da ih prati. Da, biće ti potrebna neka forma sajta, ali moraš da priznaš da je ovo skroz kul način da učiniš da tvoji prijatelji uvek budu u toku sa tvojim životom!

Tufne na noktima

Ovaj nail-art trend je rođen na Instagramu (a gde drugo!) i odmah je zadobio svoju publiku. Ni ne treba da se čudimo – sofisticirane, raznobojne tufnice na kratkim, urednim noktima izgledaju preslatko i sasvim u duhu leta. Nude podloga, omiljene boje u vidu sitnih tačkica na noktima – to je ono što treba da tražiš na manikiru!

Book Selfie

Znam, nije kul fotkati knjigu za Instagram samo da bi ispala kul, a da je potom uopšte ni ne pročitaš, ali ako si “book instagrammer” koji zaista voli da čita, nema razloga da ne isprobaš ovaj trend. Kako se fotka savršen book selfie? Jednostavno, pronađeš svoj omiljeni naslov, pronađeš ili stilizuješ pozadinu koja se slaže uz knjigu i to je to. Inspiraciju pronađi ovde, ovde i ovde. Plus, ovo je odličan način i da pokažeš svoj sveže urađen manikir jer, što da ne?

Comments