Hot topics

Šta je to što se ovog leta mora naći na tvojoj #SummerBucket Listi!

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

1/2

OK, ljudi. Jul je. Mišljenja su podeljena – nekima je ova prva polovina godine proletela, dok je nekima posle onog hiljadugodišnjeg januara sve drugo sasvim u redu. Spadam u drugu grupu. Iako jeste već jul, kada malo bolje razmislim, toliko toga se u međuvremenu desilo da zaista ne mogu da kažem da je vreme proletelo dok sam trepnula, a i radujem se moru tako da zapravo jedva čekam da jul prođe jer je avgust moj mesec za odmor!

Bilo kako bilo, jul je, to je činjenica, a kao i prethodnih meseci, i tokom ovog nas očekuje mnogo kul stvari u kojima ćemo uživati do kraja meseca (možda i duže), i naravno, sve to uredno “kačiti” na Instagram (za koji se takođe nadamo da više neće “padati” kao pre par dana).

Diy Newsletter

Sigurna sam da znaš šta je “newsletter”, kao što sigurno znaš i to da je on namenjen praćenju različitih vrsta sadržaja poput onih na magazinima ili blogovima. Šta ti možeš da radiš sa njim? E, to je zanimljiv deo! Ukoliko želiš da stalno deliš sve novosti sa svojim prijateljima, ali, ili ne koristite svi istu mrežu, ili nemaš dovoljno minuta za svakodnevno ili makar ćaskanje na nedeljnoj bazi, naročito kada nemate vremena ni da se vidite, sasvim u duhu ere digitalizacije, tu je newsletter koji možeš da šalješ svim zainteresovanim kako bi ih obavestila o tome šta se kod tebe dešava. Neki ovakav kanal komunikacije koriste da komentarišu političke aktuelnosti, dok su neki newsletter-i potpuno personalizovani i donose najličnije informacije, ko god da ih prati. Da, biće ti potrebna neka forma sajta, ali moraš da priznaš da je ovo skroz kul način da učiniš da tvoji prijatelji uvek budu u toku sa tvojim životom!

View this post on Instagram

✨Amo los moodboard! Amo armarlos y lo que me transmiten! Es ideal que tengas uno para tu marca! ——— 👉🏻Para que sirve? Sirve tener una guía gráfica para saber cuál es tu estilo y no equivocarte en tus elecciones, tanto de colores, fotos, texto, etc! ——— 💁🏼‍♀️Es lo que siempre hago en mis asesorías, para ayudar a la persona a que visualmente empiece a reconocer que SI es su marca y que NO es su marca. Saben armarlo? ——— 👍🏻Les dejo algunos tips para hacerlo con lo que tengas en tu casa! (Siempre me gusta hacerlo de verdad sobre un soporte Perot ambient podes hacerlo en Ilustrator o Canva) 1- Elegí palabras claves que identifiquen tu moodboard. 2- Recopila imágenes que sientas que identifican tu marca. Pinterest es IDEAL. 3- Busca frases, pantoneras, telas, TODO SIRVE. 4- Empeza a combinar todo, tipo collage. ——— 💌Mándenme sus moodboards por inbox! Quiero verlos! Anímate a invertir tiempo en tu marca más allá de lo económico o lo urgente. Tu marca merece crecer y vos también!🎀

A post shared by Agus Funes (@agustinafunesph) on

Tufne na noktima

Ovaj nail-art trend je rođen na Instagramu (a gde drugo!) i odmah je zadobio svoju publiku. Ni ne treba da se čudimo – sofisticirane, raznobojne tufnice na kratkim, urednim noktima izgledaju preslatko i sasvim u duhu leta. Nude podloga, omiljene boje u vidu sitnih tačkica na noktima – to je ono što treba da tražiš na manikiru!

View this post on Instagram

너무 좋아,,,🌸

A post shared by 오이네일 🇰🇷 (@oi_nail) on

Book Selfie

Znam, nije kul fotkati knjigu za Instagram samo da bi ispala kul, a da je potom uopšte ni ne pročitaš, ali ako si “book instagrammer” koji zaista voli da čita, nema razloga da ne isprobaš ovaj trend. Kako se fotka savršen book selfie? Jednostavno, pronađeš svoj omiljeni naslov, pronađeš ili stilizuješ pozadinu koja se slaže uz knjigu i to je to. Inspiraciju pronađi ovde, ovde i ovde. Plus, ovo je odličan način i da pokažeš svoj sveže urađen manikir jer, što da ne?

Editors choice