Nakon Pariza 2016. i Šangaja 2017, Victoria’s Secret Fashion Show se ove godine “vratio u grad”, odnosno, u Njujork. Ljubav, strastveno navijanje, ekstravagantni modeli veša i odlična muzika bili su samo neki od obeležja ovogodišnje gala revije rezervisane samo za A listu, a ono što ćemo definitivno zauvek pamtiti jeste dirljiv nastup Adrijane Lime kojoj je ovo bila poslednja VS revija na kojoj će učestvovati.

Pre nego što je Adrijana izašla na pistu, prikazan je video svih njenih dosadašnjih nastupa na čijem kraju je jednostavno stajalo “thank you”. Onda se pojavila ona, plačući, dok je po 19. put u svojoj karijeri nosila čuvena krila. Taj momenat je bi koliko veličanstven, toliko i dirljiv, a poznata manekenka i “najbolji anđeo svih vremena” je i na svom Instagram profilu jednu objavu posvetila upravo opraštanju od Victoria’s Secret, uz reči: “Dear Victoria, Thank you for showing me the world, sharing your secrets, and most importantly not just giving me wings but teaching me to fly.”

Osim Adrijane, zvezde revije su bile i Džidži i Bela Hadid, Kendal Džener, Elsa Hosk, Kendis Svonepul, Džasmin Tuks i Behati Prinslu kojima je ovo zapravo bila povratnička revija i još jedna potvrda da su i dalje neka od najtraženijih imena u modnoj industriji. Elsi je pripala i ta čast da ponese Fantasy Bra vredan milion dolara (doslovno!) o kojem se poslednjih dana mnogo govori.

Džidži i Kendal možda jesu preskočile prošlogodišnju reviju u Šangaju, ali su se zato ove godine vratile u punoj snazi – kao da nikada nisu ni prestajale da budu anđeli!

Comments