Svaka devojka voli da ima neki kutak u svom domu koji služi da u njemu provede vreme sa samom sobom i da uživa u miru i tišini. Samim tim, čim je u pitanju uživanje i relaksacija, potrebno je i da taj kutak bude prijatno i lepo dekorisan, kako bi podstakao još bolje raspoloženje. Još kada odeš na svoj Instagram feed i vidiš sve te blogere i dizajnere kako predivno i sasvim šik opreme svoje garderobere, neke uglove soba, verovatno i sama poželiš da imaš nešto takvo što će biti samo tvoje. Malo smo skrolovali Instagram i pronašli odlične ideje koje možeš brzo i lako da iskoristiš.

Jedna od najlakših, a uvek dobrih opcija jesu štenderi koje sada već svuda možeš pronaći po maloj ceni, a tako da izgledaju sasvim trendi. Umesto nekih običnih, odluči se za beli štender, koji izgleda jako privlačno i moderno, te uz njega i bele vešalice za svoje haljinice i bluzice koje ćeš na njega okačiti. Na dnu štendera možeš dodati i neki materijal koji je puniji, kako bi na njega odložila obuću, te ćeš uz samo malo truda dobiti odličnu deokoraciju za sobu i fashion momenat koji će ti uvek izazvati osmeh na licu.

Kada smo već kod štendera, ono što možeš da uradiš ukoliko imaš jedan slobodan zid u svojoj sobi jeste da ga staviš pored njega, a onda iznad da uradiš jednostavne, police dužinom zida, koje će ti služiti za odlaganje nekih odevnih komada, aksesoara, a ujedno dobijaš i mogućnost da sve to dekorišeš dodatno nekim sijalicama, dekorativnim svećama ili nečim drugim što i sama voliš.

Comments