5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

#Interiordesign: Ideje koje će oplemeniti tvoj dom

#Interiordesign: Ideje koje će oplemeniti tvoj dom

1/3

Kao i za sve drugo u životu, promene su neizostavni sled nakon određenog perioda jer osvežavaju sve što je postalo ustaljeno i daju mu novi smisao. Ovo se naročito odnosi kada je u pitanju tvoj dom, budući da je to tvoje carstvo u kojem provodiš najdragocenije momente i želiš da okruženje u kojem se nalaziš bude ni manje, ni više nego – savršeno! Iz tog razloga je neophodno da ga s vremena na vreme dopunjavaš novim (ili se oslobađaš zastarelih) stvarima i iznova doživljavaš lepotu enterijera koji si uredila po sopstvenom ukusu. Inovacije ne moraju da podrazumevaju dodatni trošak, ponekad je promena mesta nameštaja dovoljna za drugačiji utisak o prostoru i može da stvori željeni efekat. Ako si već u mogućnosti da odvojiš novac za poneku sitnicu koja će tebe učiniti srećnom i ulepšati tvoj dom, onda imamo zanimljive trikove i ideje za tebe. Oduševiće te način na koji ćeš malim pomacima dobiti sjajne rezultate, pogledaj predloge kako da “oživiš” svoje uspavano gnezdo.

Zelenilom ukrasi kamin

Imaš izgrađen kamin u dnevnoj sobi ili salonu, a nije u toku grejna sezona? Ne ostavljaj taj fenomenalan deo da čami usamljen i čeka da posluži svrsi, ubaci u njega raskošnu biljku u saksiji koju sama odabereš kao najzanimljiviju. Dakle, opet će iz njega nešto viriti (a da to nije vatra) i izgledaće potpuno usklađeno. Takođe, ako postoji ravna površina na vrhu kamina može da posluži kao odlično mesto za manje saksije sa ukrasnim cvećem.

dekoracija 1 #Interiordesign: Ideje koje će oplemeniti tvoj dom

Postavi tapetu u kuhinji

Kuhinja je često jedna od prostojrija u kojoj se provodi dosta vremena, pa iz tog razloga možeš da je osvežiš ukrasnom tapetom na jednom od zidova. Uklopi ga uz radnu površinu koja je glavna deonica kuhinje, otvori je zanimljivim, umetničkim printom na tapeti. Ovim osveženjem možeš dobiti nove kulinarske inspiracije, zato nemaš šta da izgubiš, isprobaj se u oba pravca.

dekoracija 2 #Interiordesign: Ideje koje će oplemeniti tvoj dom

Editors choice