Nju su poredili sa Irinom Šajk, jednom od najpopularnijih ruskih lepotica, o njenoj lepoti se već dugo govori samo u superlativima, a definitivno je jedan od najuspešnijih modela kod nas. Kristina Perić, devojka koja je uspela da dođe do Victoria’s Secret brenda, govorila je za naš magazin o svojim željama, nadanjima, ali i svemu onome što je ostvarila do sada. Zanimljiv početak uticao je na način na koji se njen uspeh gradio, te dalje uspehe koje je nizala. Uz intervju koji je dala za nas, tu je i editorijal koje svima zaustavlja pogled i ostavlja bez reči.

0 NASLOVNA EDITORIALA 1 Kristina Perić, model i Viktorijin anđeo (EDITORIJAL)

Kristina je modelingom počela da se bavi sa svojih 16 godina, međutim, prognoze onih koji su bili “iznad” nje nisu bile najsjajnije. Komentari i kritike su govorile da neće uspeti u svetu modelina, a ipak se dogodilo sasvim suprotno. Na pitanje šta se dogodilo da uspe, ko je bio glavni “krivac” njenog uspeha, Kristina je imala sasvim jednostavan odgovor.

1 1 Kristina Perić, model i Viktorijin anđeo (EDITORIJAL)

U svemu tome, ja sam presudila. Oduvek sam želela da se bavim ovim poslom, pa je samim tim želja bila presudna. Uvek ima i toga da se pojavi jedna doza inata kada neko kaže da nešto ne mogu da postignem, zbog čega sam i bila možda upornija, učinila sve da bih dokazala da tuđe konstatcije i predviđanja nisu istinita. I u tome sam uspela.”

2 1 Kristina Perić, model i Viktorijin anđeo (EDITORIJAL)

Kroz prisećanje prve revije, prvog slikanja, Kristina je naglasila da je to bio trenutak kada su se sve moguće emocije preplitale u njoj, da je osećala ogromno uzbuđenje, sreću, neverovano tremu, ali i radost što se sve to dešava. Sve što je tada doživela je dobro i upamtila, a to joj je služilo da ide dalje, poput “vetra” koji je gurao napred.  Najveći uspeh o kojem se svuda govorilo i pisalo svakako je trenutak kada je ušla u svet Viktorijinih anđela. Sve to je za nju izgledalo još mnogo veće, budući da joj je jedan od uzora bila Adrijana Lima, pa je za nju imalo daleko veće emotivno značenje. Govoreći o svojim uzorima, navela je da je jedan od njih svakako bila i Naomi Kembel, a kada je domaća scena u pitanju, sasvim damski i drugarski je dodala: “S obzirom na to da smo jedna prelepa nacija, sa mnogo lepih žena, teško je uopšte odlučiti se i odabrati samo jednu.

3 1 Kristina Perić, model i Viktorijin anđeo (EDITORIJAL)
Comments