Novo mesto susreta:
ZAVIRITE U BEOGRADSKI KUTAK KOJI SPAJA UMETNOST, MODU I BOLJE NAVIKE

Novo mesto susreta:
ZAVIRITE U BEOGRADSKI KUTAK KOJI SPAJA UMETNOST, MODU I BOLJE NAVIKE

Beograd je oduvek važio za mesto susreta. Grad u kojem se spajaju dve reke i sudaraju mnogobrojne kulture. Prestonica oštrih kontrasta i neočekivane harmonije, koja uvek donosi nova iskustva i senzacije onima koji tragaju za sledećom avanturom.

U Beogradu često imate osećaj da se sve može desiti i nikad ne znate šta vas čeka iza ugla. To je grad koji živi i diše umetnost, čije su ulice uvek ispunjene neuhvatljivim šarmom. Zato ga je tako lako zavoleti – u njemu ćete uvek pronaći novo mesto za uživanje.

Group 98 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike
389A4697 2 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike
389A4719 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike

Krenite sa nama u susret novim iskustvima – jer smo pronašli beogradski kutak u kojem živi jedinstveni, kosmopolitski duh grada. To je stecište novih prijateljstava, koje spaja umetnost, modu i bolje navike – i gleda u budućnost. 

Otvoren je IQOS butik, u kojem vas čeka jedinstveno umetničko delo i prostor za istraživanje sveta bez duvanskog tima, a nalazi se u TC Delta City.

Tri umetnika: muralisti Marija i Stevan Šoln iz ateljea Šoln, zajedno sa dizajnerkom Aleksandrom Duende, vlasnicom modnog brenda Daire, inspirisani Beogradom uz priče IQOS korisnika, stvorili su delo koje postaje simbol svega što naš grad predstavlja.

Group 102 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike
Group 98 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike

Beograd - fluidan, zavodljiv, mističan i neuhvatljiv

“Beograd ima taj šmek kom mnogi ne mogu da odole, čak i onda kada im se nešto u njemu ne sviđa. Ima neukrotivu dušu koja je uklesana u kaldrme, nebodere, mostove i koja se oseća u vazduhu, najviše na proleće. Beograd je romantičan grad, iako nikada nije ličio na Pariz, niti će, ali se čini kao da ni ne želi, jer bi i to bilo previše očigledno”, rekla je Aleksandra Duende.

Njene tkanine i energija spojili su se sa street art umetnošću ateljea Šoln, a rezultat je delo koje pomera granice. U IQOS butiku, možete da ga doživite sasvim lično, da pogledate igru različitih tekstura i boja, dok otkrivate nove svetove i drugačiji ritam života.

389A5236 1 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike
389A5116 2 1 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike

“Beograd inspiriše i kada to svesno od njega tražimo, ali i veoma neposredno, sve nas koji u njemu živimo i stvaramo. Ovaj rad je jedan od onih kada sasvim neočekivano sažmemo u svojim idejama sve ono zbog čega Beograd danas volimo”, rekli su Marija i Stevan Šoln.

Sloboda izražavanja, tako važna za umetnike, u IQOS butiku je potpuna – tu možete da zastanete i lakše pronađete opcije za bolju alternativu od cigareta, a usput se upoznate sa širokim portfoliom koji ovaj brend nudi.

Beograd ima mnoštvo značenja: to je grad koji vrvi od ideja, ali ono što ga čini tako jedinstvenim u čitavom svetu pre svega su – ljudi. Naši sugrađani su oni koji su inspirisali umetnike da kreiraju mural, dok je IQOS uvek tu da podrži lokalnu umetničku scenu, bezrezervno.

Group 98 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike
389A4842 1 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike
389A4884 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike

“Pomogli su nama kao umetnicima da dodatno produbimo priču oko samog dela, da svi zajedno osetimo šta znači stvaranje u kolektivu i, najvažnije, da razumemo šta je ono što spaja dve stvari oko koje smo se okupili – IQOS i Beograd”, objasnila je Duende.

Važno je da se okrenemo jedni drugima, da se iznova susrećemo i razgovaramo o budućnosti koja će biti lepša za sve nas, a IQOS butici su savršeno mesto za to!

VAŽNA INFORMACIJA: IQOS nije proizvod bez rizika i on oslobađa nikotin, koji izaziva zavisnost. Samo za punoletne pušače.

389A4993 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike
389A4993 2 Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike
WM LUXE Logo Novo mesto susreta: Zavirite u beogradski kutak koji spaja umetnost, modu i bolje navike