Odri Hepbern svakako jeste bila i ostala ikona stila koje se i danas rado sećamo i, šta više, rado “kopiramo” kada je izgled u pitanju. Svako ko voli jednostavnost, klasičan, ali uvek savršeno stilizovan izgled najpre će se ugledati baš na Odri i, naravno, neće pogrešiti. Osim divnih filmova u kojima je glumila, ova diva ostavila nam je i svojevrsnu modnu bibliju za koju je pravo vreme da je dobro prelistamo.

Ako nas je neko “navukao” na malu crnu haljinu, onda je to definitivno Odri Hepbern. Savršeni izbor za svaku priliku, bilo urbanu i modernu, belo otmenu i elegantnu. Mala crna haljina će svakoj ženi stajati i obezbediće joj taman onoliko glamura, koliko je potrebno da uvek bude samouverena i zadovoljna sobom.

crna haljina Iskopiraj stil Odri Hepbern

Kada kažemo “pariski šik” u glavi nam se odmah javljaju pruge. Ovo je dezen koji je uvek u trendu, koji vas nikada neće izneveriti i u kome ćete uvek izgledati upravo tako – šik! A ko ga je naročito voleo? Naravno, Odri!

prugasta majica Iskopiraj stil Odri Hepbern

Još jedan komad garderobe koji je popularizovala čuvena glumica jesu karirane košulje koje su upravo zahvaljujući njoj postale jedan od najomiljenijih i najradije nošenih printova. Da li ste već nabavile ovaj trendi modni dodatak?

karirana kosulja Iskopiraj stil Odri Hepbern
Comments