S obzirom na to da su teretane do daljnjeg zatvorene, pretpostavljam da smo sve prihvatile ležanje na sofi u dnevnoj sobi najveći deo vremena u danu, ali to našem telu sigurno ne odgovara. Posebno ako smo do početka izolacije aktivno trenirale. Fizička aktivnost ne sme da izostaje bez obzira na celu situaciju. Sada se sigurno pitate kako da trenirate kod kuće: nemate potrebne rekvizite, prostirku ni adekvatan prostor. U nastavku ćete pronaći aplikacije koje nude najbolje kućne treninge. Neće vam biti potrebni rekviziti, pa čak ni prostirka, a potrebno vam je veoma malo prostora za izvođenje svih ovih vežbi. Plus, jedan period su sve aplikacije i njihov sadržaj potpuno besplatne. Šta čekate?

Obé Fitness

Ako tražite da se uključite u treninge uživo, ova aplikacija nudi svaki mogući čas koji se prenosi uživo ili možete pustiti neki drugi trening kada god to želite. Uživo treninzi možda deluju bolje za one koji hoće da postignu potpuni doživljaj koje bi imale da se zaista nalazite u tom trenutku u sali. Dostupni su različiti treninzi: cardio, oni za snagu, joga i istezanje. Možete kreirati i program u trajanju od 10 dana po treninzima koji su vaši favoriti.

Down Dog

Ova aplikacija je potpuno besplatna do prvog aprila i nudi zanimljive i jake treninge kod kuće, bez upotrebe bilo kakvih rekvizita! Baš ono što nam treba! Različite kombinacije treninga joge, hiit treninga i onih u trajanju od samo 7 minuta – na vama je da eksperimentišete sa svakim od ovih programa u potrazi za onim koji će najviše odgovarati vašem telu.

Pilates Anytime

Ako ste oduvek maštale o tome da svoje mišiće i telo oblikujete praktikujući pilates, sada je idealna prilika za to da isprobate po prvi put ovakvu vrstu treninga! U svojoj arhivi ova aplikacija sadrži preko 3000 pilates videa koje možete raditi kod kuće. Ova aplikacija je sjajna za one koji nikada nisu otišli ni na jedan čas pilatesa, ili one koji su već usavršili ove treninge. Takođe vam nudi da selektujete treninge prema opremi koju imate kod kuće, a postoji opcija da izaberete ovakav trening bez korišćenja opreme. Savršeno za početnike!

Comments