Kada ne znate šta da obučete, rešenje je zapravo krajnje jednostavno – obucite se od glave do pete u jednu boju! I koja god prilika da je u pitanju, verujte, nećete pogrešiti. Svedenost je odlika dobrog stila i sasvim sigurno ste se mnogo puta do sada uverile da je manje zaista više i da su upravo jednobojne, jednostavne kombinacije često mnogo efektnije od onih napadnijih, šarenijih i detaljima mnogo bogatijih kombinacija.

Tako da, počnite od toga što ćete svoj ormar srediti tako da sve komade garderobe poređate prema bojama kako bi vam bilo lakše da se snađete. Znači, sve žuto na jednu gomilu, sve crno na drugu i tako redom. Ovo će biti i dobra prilika i lak način da saznate šta vam od odeće nedostaje kako biste svoj “jednobojni” stil učinile odličnim. Uz jednobojne kombinacije biće vam mnogo lakše i da kombinujete ostatak aksesoara koji imate jer će se uglavnom sve slagati uz sve, pa eto uštede vremena prilikom osmišljanja autfita. Odlično! Jer, to ujutru znači više vremena za spavanje. Napokon.

Sada je pitanje kako kombinovati garderobu iste boje. Zapravo, u slučaju istih boja nemoguće je pogrešiti. Ipak, kako vaše kombinacije ne bi bile monotone, slobodno se poigrajte sa materijalima, stilovima i modelima kako bi i ovakve svedene kombinacije izgledale atraktivno i moderno.

jednobojne kombinacije 4 Izvucite najbolje iz svojih JEDNOBOJNIH kombinacija
Comments