Dugoiščekivana Jacquemus x Nike kolaboracija će uskoro biti puštena u prodaju, a već je dostupna da se pogleda na Jacquemus sajtu.

Jacquemus x Nike kolaboracija: Šta sve podrazumeva?

Predstojeća kolekcija otkriva živahnu Swoosh torbu u različitim bojama – crnu, crvenu i belu. Aksesoar je privukao veliku pažnju kad je prvobitno otkriven u februaru.

Kao dodatak kolaboraciji fokusiranoj na sport, capsule kolekcija takođe otkriva još jednu boju Nike Air Max 1 ‘86 patika. U junu je predstavljen model u crvenoj nijansi, ali sad možemo da vidimo i srebrno-belu iteraciju.

Izrađene sa gornjim delom od mreže i kože, patike imaju karakteristični Air Max đon uz utisnuti Jacquemus logo na peti. Imaju plišane kožne pertle, jedinstveni uložak i jezik, dok se suptilni Nike znak pojavljuje na bočnim stranama.

Pored torbi i aksesoara za patike, kolekcija sadrži i opremu za trčanje, majice sa više logotipa, kao i sportske grudnjake, majice i suknju. Odeća poprima sličnu paletu boja i dizajnirana je u crvenoj, tamnoplavoj i beloj, ostajući pri temi francuskih i američkih boja, dok se približavamo Olimpijskim igrama.

Pogodni za leto, jednodelni kupaći kostimi sa Jacquemus “J” slovom kao patent zatvaračem su takođe dostupni, kao i pantalone, jakne i još mnogo toga.

Kao modna kuća, Jacquemus je u usponu poslednjih godina. Na Kapriju prošlog meseca, proslavila je 15. rođendan užurbanom revijom, koja je delovala kao iz filma Jean-Luca Godarda, na zadovoljstvo poznatih ličnosti poput Gwyneth Paltrow.

Dalji pomaci na tržište patika, u vreme kad saradnja vrhunskih dizajnera nikada nije bila traženija, savršeno je logična za brend i njihov imidž u usponu. Kad kolekcija zvanično bude na tržištu – sigurno je da će biti hit.

Pročitajte i ovo: Jacquemus “La Casa”: Modna fantazija u legendarnoj vili na ostrvu Kapri

Naslovna fotografija: instagram.com/the123sneaker

Božica Luković

Comments