Hot topics

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/2

Ukoliko pratite modne blogere na instagramu, skoro da je nemoguće da niste naišli na fotografije Alice Barbier i JS Roques-a. Oni su jedan od prvih blogerskih parova koje sam počela da pratim, a njihova online modna avantura, počela je pre oko pet godina. Oboje poreklom  iz Francuske, u tom trenutku su se preselili privremeno u Los Anđeles i poželeli da svoj život u Americi dokumetuju, kako bi ga prikazali svojim prijateljima kod kuće. Međutim, kako se njihov život svideo daleko većem broju pratilaca nego što su očekivali, a oboje su svakako već gajili ljubav prema modi – nastao je projekat #jaimetoutcheztoi, i ostalo je istorija.

View this post on Instagram

You had me at hello 🖤

A post shared by Alice Barbier & js Roques (@jaimetoutcheztoi) on

Iskreno, iako pratim modu, pa samim tim i dosta modnih blogera, nekada mi taj presavršeni skupi život deluje previše iscenirano i možda samo previše upeglano. Ta beskonačno nameštena lepota, gde je svaka vlas kose na svom mestu, lice nema ni jednu jedinu boru, a stan u kome se neko fotografiše ima minimalnu količinu predmeta, koji su apsolutno ukoordinisani u boji, samo nije za mene. I koliko god onda neki look stilski bio dobar, i koliko god mi se odevni komadi svideli, celokupna fotografija će mi priču pre pokvariti nego “prodati”.

Kod Alice i JS-a, to ipak uspeva da ne bude tako. Iako, naravno, i oni poseduju veliku dozu estetskog savršenstva koja prija oku, ne odlaze u ekstrem u kom bi čovek pomislio kako je sve to lepo, ali u stvarnom životu nemoguće. Čak i njih dvoje prirodnim ličnim izgledom i karakterom, koji prikazuju kroz fotografije i videe, utiču na to da ih još bliskije shvatam i verujem da zaista vode život koji predstavljaju online. Pritom, ukoliko ne znate njihov backstory – upoznali su se još kada su bili deca u osnovnoj školi, zaljubili su se kada su malo odrasli i od tada su zajedno. Može li neka ljubavna priča da bude divnija od toga?

Editors choice