Jane Fonda je legenda Hollywooda, koja u svom džepu ima dva Oskara, četiri Golden Globa, dve BAFTA nagrade, Emmyja i ako nastavimo da nabrajamo – potrajaće. Glumica i dan-danas blista u punom sjaju u svojoj uskoro 82. godini, a pritom glumi u Netflix tv showu Grace & Frankie koji je trenutno u fazi snimanja šeste sezone.

View this post on Instagram

@janefonda

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

S obzirom na to da je rođena u glumačkoj porodici, na Broadwayu je počela svoju karijeru već 1960. godine, gde je odmah zapažena od strane mnogobrojnih kritičara i istaknuta kao mlada nada filmske i pozorišne industrije, što je dan-danas ističe kao jednu od najvećih glumica ikad. Jane ipak nije samo glumica, ona je takođe i pisac, producent, politički aktivista, fitnes guru i model.

Posebno je legendarna i po tome što je 1982. godine objavila svoju prvu VHS work out kasetu, koja je postala jako brzo jedna od najprodavanijih kaseta ikad. Nakon toga su usledile još dvadeset i dve work out video kasete, koje su i dan-danas popularne, a kako su svi želeli telo kakvo je imala Jane, prodaja je prosto cvetala!

Udavala se čak tri puta, a četvrti put se “opametila” pa je samo živela sa čovekom dok nisu raskinuli 2017. godine. Sada uživa u svojim osamdesetim verovatno sa čašom dobrog vina u rukama kao prava gospođa, što i jeste.

View this post on Instagram

@janefonda

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Comments