Avon Logo #jasamjedinstvena konkurs   podeli svoju autentičnu priču, postani deo Eve Privé Avon editorijala i osvoji nagradu

#jasamjedinstvena KONKURS - PODELI SVOJU AUTENTIČNU PRIČU, POSTANI DEO EVE PRIVÉ AVON EDITORIJALA I OSVOJI NAGRADU

1 #jasamjedinstvena konkurs   podeli svoju autentičnu priču, postani deo Eve Privé Avon editorijala i osvoji nagradu
2 #jasamjedinstvena konkurs   podeli svoju autentičnu priču, postani deo Eve Privé Avon editorijala i osvoji nagradu

Pregršt je mirisa čije note već vrlo dobro poznajemo. Neke nas note podsete na bivše partnere, neke na određena godišnja doba dok su neke toliko jedinstveni da ih ne možemo uporediti ni sa čim. Tada se oslanjamo na sastojke, pokušavamo da namirišemo sve te note koje se nalaze u prekrasnim bočicama i da utvrdimo – koji je sastojak dominantan. Šta ako vam kažemo da postoji sastojak na koji često zaboravimo, jer nije naveden na kutijici parfema? Ta individualnost, ta mirišljava nota koja učini da se potpuno zaljubimo u miris i da poželimo da ga zauvek osećamo oko sebe. Taj sastojak je naša koža.

2 #jasamjedinstvena konkurs   podeli svoju autentičnu priču, postani deo Eve Privé Avon editorijala i osvoji nagradu

Svi mi imamo lični, personalizovan i specifičan miris. Ne postoje dve osobe na svetu koje imaju identičan miris, isto kao što ne postoje dve osobe koje imaju iste otiske prstiju. Naše crte lica, građa, boja kose ili očiju – sve nas to razlikuje od drugih i sve nas to čini jedinstvenim. Upravo je ta osobenost inspirisala Avon, da u saradnji sa parfimerkom Nathalie Lorson kreira jedinstven i neponovljiv miris Eve Privé. Lorson je zadužena za stvaranje nekih od najpoznatijih luksuznih parfema, koje svi već sigurno vrlo dobro poznajemo. Ovoga puta njena kreacija je miris koji će savršeno sarađivati sa vašom kožom i koji će na svakoj koži biti autentičan.

Eve Privé čini da fraza miris po tvojoj meri dobije novo značenje. Do sada smo ovu rečenicu povezivali sa parfemima koji nam se najviše dopadnu onda kada odemo da ih testiramo u parfimeriji. Ali Eve Privé je dizajniran tako da uz vaš lični miris odiše posebnom notom – notom koja će biti svojstvena samo vama. Korišćenjem molekularne prilagodljive  tehnologije koja se savršeno uklapa sa vašom kožom i kreira jedinstvene hemijske procese, Eve Privé parfem kreira potpuno unikatan miris kojim ćete odisati.

Mask Group 382 #jasamjedinstvena konkurs   podeli svoju autentičnu priču, postani deo Eve Privé Avon editorijala i osvoji nagradu

Sastojci koji čine Eve Privé savršenim

Eve Privé parfem od Avona ne menja vaš lični miris, već ga poboljšava i naglašava, na taj način čini da se osećate sigurno i predivno u svojoj koži. U sofisticiranoj bočici nalazi se sastojak koji dovodi do ovog efekta, a taj sastojak je beli mošus. Uz vaš lični miris beli mošus čini posebnu vrstu harmonije i prožima sve nivoe vaše kože. U kombinaciji sa fantastičnim aromama crvene jabuke i nežnim, ali moćnim mirisom latice jasmina, kreira neodoljiv, romantičan miris, identičan poput otiska vašeg prsta.

Mask Group 374 #jasamjedinstvena konkurs   podeli svoju autentičnu priču, postani deo Eve Privé Avon editorijala i osvoji nagradu

Oslanjajući se na sofisticiranost žena koje će ga i koristiti – Eve Privé miris u bočici od 50 ml spreman je da ukrasi vaš stočić za šminkanje ili da vam u bočici od 10 ml bude pri ruci kada god želite da se osvežite. Uz Eve Privé mirisaćete onako kako ste oduvek želele – autentično i nesvakidašnje, baš kao što zaslužujete. Jer kao što ne postoje dva identična otiska prsta – tako ne treba da postoje ni dva identična mirisa. Nanesite Eve Privé i uživajte u neprocenjivom osećaju samopouzdanja, kao i neverovatnom osećaju spremnosti da svetu podarite sebe.

WANNABE Magazine X AVON vas pozivaju da podelite svoju jedinstvenu priču

Pozivamo vas da se prijavite i da sa nama podelite svoju priču na temu “DOBRO SE OSEĆAM KADA…” – kada se osećate dobro, kada ste ono što jeste, iskreno i bez pretvaranja, kako vidite svoju autentičnost i zbog čega ste na sebe ponosne! 

Pet čitateljki sa najoriginalnijom pričom postaće zvezde WANNABE editorijala. Avon poklon paketi i profesionalni shooting experience u studiju WANNABE Magazina mogu biti vaši.

Prijave traju od 12. do 26. maja.

7 #jasamjedinstvena konkurs   podeli svoju autentičnu priču, postani deo Eve Privé Avon editorijala i osvoji nagradu

Podaci koji su potrebni:

Pokažite nam da ste unapologetically svoje!
*Napomena: konkurs važi za teritoriju Republike Srbije

7 #jasamjedinstvena konkurs   podeli svoju autentičnu priču, postani deo Eve Privé Avon editorijala i osvoji nagradu

Pročitao/la sam Obaveštenje o svojim pravima u vezi sa obradom podataka o ličnosti i pristajem da dam Saglasnost za obradu podataka o ličnosti.

Avon Logo 1 #jasamjedinstvena konkurs   podeli svoju autentičnu priču, postani deo Eve Privé Avon editorijala i osvoji nagradu