Jeans je neizostavan komad garderobe i svakom ormaru! Moda se iz godine u godinu menja, ali klasičan jeans ostaje i traje, poput male, crne haljine ili klasičnog komada nakita. Zima donosi naglu promenu temperature i polako uklapamo zimske autfite, a jeans je svakodnevno pristutan.

Danas sa vama delimo nekoliko saveta o njegovom uklapanju uz zimsku obuću, pa bilo da idete na doručak sa prijateljima, fakultet ili posao, šetnju ili koktel, vaš autfit će biti savršen!

UGGs + jeans

U jednom trenutku ove čizme su izgubile svoju slavu. Delovalo je kao da je njihovih pet minuta prošlo, a modni stručnjaci su želeli da ih zauvek izbrišu sa polica radnji – sve dok naše najdraže poznate ličnosti nisu odlučile da ih ponovo ponesu, a onda su ove čizme brzinom svetlosti iz radnji došle u naše domove. Danas ih volimo više nego ikad i, pored udobnosti, savršeno se uklapaju uz sve moguće komade garderobe. Da li i vi imate svoj par UGG čizmi?

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели meghan wainwright (@theblondeinpink)

Pročitajte i ovo: Katie Holmes je naša jesenja modna inspiracija – evo kako da izgledate kao ona!

Gumene čizme + jeans

Spajanje gumenih čizama sa farmerkama je jednostavan način da se zaštitite od hladnoće. Uz debele, tople čarape, ove čizme će postati vaše najdraže, jer ne samo da su vizuelno lepe (što je često i glavni razlog za kupovinu), već su vrlo praktične, čvrste i odlično vas štite od kiše ili snega. Ovaj autfit možete da upotpunite i toplim, oversized džemperom i svojim najdražim kaputom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели M E N Z A | BLOGGER (@menzabolamba)

Čizme do kolena +  skinny jeans

U vašem ormaru se sigurno krije jedan par uskih farmerki koje čekaju svojih pet minuta. Najčešće se nose uz čizme do kolena, a ovaj spoj ističe vašu liniju na najlepši mogući način, pored tona, uske farmerke su napravljene od tanjeg teksasa i zbog toga se odlično slažu uz ovaj tip obuće. U kombinaciji sa bundom od veštačkog krzna, rolku i efektan nakit, vaš autfit će biti izuzetan!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Aïda 아이다 Basicstouch (@aida.bdji)

Čizme sa potpeticom + jeans

Ako želite da vizuelno izdužite svoju figuru, idealan način jesu čizme sa potpeticom i farmerke koje ne ističu u potpunosti vašu liniju, dakle, one koje su za nijansu šire.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Marielle Haon (@mariellehaon)

Čizme sa izraženim, visokim đonom + lagani jeans

Lagani jeans? Odgovor je vrlo jednostavan. To su one farmerke koje nosite uvek i svuda, lagane kao trenerka, efektne, udobne, savršene. Nosite ih u svakoj mogućoj prilici i žalite jer niste kupili još nekoliko istih! Čizme sa izraženim, visokim đonom su već nekoliko sezona atraktivne, obožavate ih i svake godine kupite po jedne na svom najdražem sajtu za kupovinu. Glomazne su, pa samim tim možete da ih kombinujete uz debele čarape što znači da za vas nema zime!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели ZEYNAB (@zey.ca)

Perle i najdraži – isprani jeans

Da li ste i vi vlasnica farmerki koje tokom zime obučete samo dva ili tri puta – kada je vreme malo toplije. To je onaj svetao, isprani jeans koji obožavate! Uz njega, obavezno kombinujete bele čizme sa pertlama i onda preskačete barice i strogo vodite računa kojim ulicama šetate! Konačno je došao trenutak da ponesete i najdražu belu torbu, bež kaput i velike minđuše!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Laura Jade Stone (@laurajadestone)

Pročitajte i ovo:  Skinny jeans su OUT; baggy jeans su IN

Naslovna fotografija: instagram.com/mariellehaon

Dragana Stojanović

Comments