Kada god započnemo maštanje o bilo kom projektu renoviranja kuće, u nekom momentu se zaustavimo i osmotrimo trenutno dizajniran enterijer. I poželimo da potpuno renoviramo određenu prostoriju. Uistinu, nije nam uvek potrebno kompletno renoviranje da bismo dobili osveženje dnevne sobe, kupatila ili kuhinje. Ako želite nešto da promenite u bilo kom kutku svog stana, postoje mali komadi nameštaja i stvari za dekoraciju koje itekako mogu promeniti i ulepšati prostor i dati im potpuno nov izgled. Na primer, novi jastučići za sofu, drugačija posteljina, slika ili biljka. U nastavku govorimo o načinima na koje možete osvežiti svoj dom malim, ali efektnim detaljima.

Kupatilo

Obično kupatila budu dizajnirana tako da budu manjih dimenzija, neutralnijeg izgleda, što znači da je tako uređen kutak mnogo lakše preurediti sa samo par detalja. Novi peškiri ili prostirka mogu načiniti ozbiljnu razliku, a i uvek ih tokom godine možete menjati. Ako ste do sada imale bele peškire, zamenite ih onim koji su jarkih boja (mogu biti svi istih boja. ali i različitih). Isto tako, možete dodati pletenu korpicu za odlaganje stvari ili malu biljku u zanimljivoj saksiji.

Spavaća soba

Novi komplet posteljine će učiniti da spavaća soba dobije makeover kakav zaslužuje. Drugačiji jorgan, nekoliko jastuka sa jastučnicama različitih motiva su sitni dodaci koji celokupno menjaju izgled sobe. Prostorija može izgledati svetlije, nežnije (ukoliko izaberete svetle, pastelne nijanse) čak i vizuelno veće. Bilo da želite da birate posteljinu u skladu sa sezonom ili hoćete da isprobate nešto novo, sada znate da samo jedna posteljina ili komplet novih jastučnica može poprilično osvežiti prostoriju za spavanje.

Comments