Sinoć smo prisustovali druženju Jelene Karleuše i njenih fanova u Delta City-ju. U punom holu tržnog centra fanovi su Jelenu dočekali uz vrisak i ushićenje. Na ovaj događaj popularna pevačica je došla u elegantnoj haljini jarke boje, visokim potpeticama i minđušama u obliku violiniskog ključa koje su nas oduševile. U intervjuu za Wannabe Magazine, Jelena je pričala o svom albumu i životu. Ovog puta smo za nju spremili nekoliko modnih pitanja.

IMG 01751 Jelena Karleuša: Cipele kao modni fetiš

Elegantna haljina u modernoj boji joj savršeno pristaje

WANNABE MAGAZINE: Na našem magazinu proglašena si za najbolje stilizovanu osobu na domaćoj sceni u 2011. godini. Kako bi opisala svoj stil?

JELENA KARLEUŠA: Ja sam na sceni izuzetno ekscentrična, provokativna, volim da prelazim granice i da se igram sa stilovima, ali sam uvek prepoznatljiva i svoja. Ono što nosim na sceni ne može da se nosi u svakodnevnom životu. Moj stil privatno je sveden, volim britanske dizajnere i britansku modnu scenu, svedeniji način oblačenja je ono što mi prija. Uvek sam za minimalizam i takav način odevanja. Tako da sam podvojenog mišljenja kada je reč o stilu, onom na sceni i onom u privatnom životu.

IMG 01731 Jelena Karleuša: Cipele kao modni fetiš

Sa nude nijansom na usnama ne možete da pogrešite

Koja bi po tvom mišljenju bila odevna kombinacija za sva vremena, nešto sa čim dame ne mogu da pogreše?

To su savršene cipele Christian Louboutin, i ništa drugo na sebi ne mora da ima.

IMG 01801 Jelena Karleuša: Cipele kao modni fetiš

Minđuše zanimljivog oblika su se uklopile u celu odevnu kombinaciju

Tvoj modni savet za narednu sezonu svima koji drže do ličnog stila.

U redu je pratiti trendove, ali nijedan trend ne treba slepo pratiti, jer onda se izgubi identitet. Svaki trend treba prilagođavati sebi, svojoj frizuri, svojoj boji kose, očiju, svojim afinitetima ali i godinama, profesiji. Moja omiljena boja je bež i volim nude nijansu, možda je ta nijansa više za leto, ali znam da ću je nositi i na jesen. Volim prirodne materijale, ne volim sintetiku. Ali ako moram da dam jedan univerzalan savet ja sam uvek za kvalitet.

IMG 01821 Jelena Karleuša: Cipele kao modni fetiš

Efektna plava na noktima je u trendu

Svaka žena ima bar jedan modni fetiš. Koji je tvoj, šta najviše voliš da kupuješ?

Ja sam megaloman u svakom smislu, kada kupujem cipele kupujem i tašnu koja ide uz njih. Između cipela i tašni ne znam čega više imam, ali ako bih morala da izaberem onda bi to bile cipele.

IMG 01841 Jelena Karleuša: Cipele kao modni fetiš

Radujemo se novim stilskim kombinacijama, a vi drage dame uvek koračajte u dobrim cipelama napred

581002 10151116463771282 1027037767 n Jelena Karleuša: Cipele kao modni fetiš

I fotografija za Wannabe Magazine

Fotografija: Zorana Jovanović

Izvor poslednje fotografije: Facebook stranica Jelene Karleuše


Zorana Jovanović je zakleta plavuša koja je nedavno prešla u brinete, ali i dalje živi u roze svetu. Ne kaje se nikada, impulsivna, sve što radi radi s velikom strašću. Voli putovanja i modu, ali ne voli da gleda Fashion TV. Studira na Accademii del Lusso za stilistu. Uređuje modni blog Zorannah’s Fashion Corner.

Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni, a jedan sanja na stranicama bloga Blueberries and Jeans.

Comments