Na svom prvom solističkom koncertu u Beogradu, lepa pevačica Jelena Tomašević, osim probranim muzičkim repertoarom i impresivnim glasom, oduševila je publiku izborom haljine u kojoj se pojavila izvodeći neke od svojih najvećih hitova. Reč je o Lei Lou modelu “Virginia”, Aleksandre Dojčinović, glamuroznoj, crnoj, večernjoj toaleti bogato ukrašenoj resicama, koju je dizajnerka predstavila na svojoj poslednjoj reviji za aktuelnu jesen i zimu.

Jelena Tomašević Fotografija 1 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu Jelena Tomašević Fotografija 2 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu

Izbor Jelene Tomašević nije bio slučajan, uzme li se u obzir činjenica da je reč o najpopularnijem hrvatskom modnom brendu, koji se prodaje u petnaest svetskih zemalja, tri prodavnice, u Zagrebu, Splitu i Štutgartu, a četvrta će biti otvorena upravo u Beogradu za manje od pola godine.

Jelena Tomašević Fotografija 3 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu Jelena Tomašević Fotografija 4 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu Jelena Tomašević Fotografija 5 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu

Brend Aleksandre Dojčinović jedan je od najdugovečnijih hrvatskih brendova, koji od 2007. oduševljava žene odevajući ih u najženstvenije haljine.

Comments