Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Na svom prvom solističkom koncertu u Beogradu, lepa pevačica Jelena Tomašević, osim probranim muzičkim repertoarom i impresivnim glasom, oduševila je publiku izborom haljine u kojoj se pojavila izvodeći neke od svojih najvećih hitova. Reč je o Lei Lou modelu “Virginia”, Aleksandre Dojčinović, glamuroznoj, crnoj, večernjoj toaleti bogato ukrašenoj resicama, koju je dizajnerka predstavila na svojoj poslednjoj reviji za aktuelnu jesen i zimu.

Jelena Tomašević Fotografija 1 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu Jelena Tomašević Fotografija 2 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu

Izbor Jelene Tomašević nije bio slučajan, uzme li se u obzir činjenica da je reč o najpopularnijem hrvatskom modnom brendu, koji se prodaje u petnaest svetskih zemalja, tri prodavnice, u Zagrebu, Splitu i Štutgartu, a četvrta će biti otvorena upravo u Beogradu za manje od pola godine.

Jelena Tomašević Fotografija 3 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu Jelena Tomašević Fotografija 4 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu Jelena Tomašević Fotografija 5 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu

Brend Aleksandre Dojčinović jedan je od najdugovečnijih hrvatskih brendova, koji od 2007. oduševljava žene odevajući ih u najženstvenije haljine.

Editors choice