Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

Na svom prvom solističkom koncertu u Beogradu, lepa pevačica Jelena Tomašević, osim probranim muzičkim repertoarom i impresivnim glasom, oduševila je publiku izborom haljine u kojoj se pojavila izvodeći neke od svojih najvećih hitova. Reč je o Lei Lou modelu “Virginia”, Aleksandre Dojčinović, glamuroznoj, crnoj, večernjoj toaleti bogato ukrašenoj resicama, koju je dizajnerka predstavila na svojoj poslednjoj reviji za aktuelnu jesen i zimu.

Jelena Tomašević Fotografija 1 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu Jelena Tomašević Fotografija 2 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu

Izbor Jelene Tomašević nije bio slučajan, uzme li se u obzir činjenica da je reč o najpopularnijem hrvatskom modnom brendu, koji se prodaje u petnaest svetskih zemalja, tri prodavnice, u Zagrebu, Splitu i Štutgartu, a četvrta će biti otvorena upravo u Beogradu za manje od pola godine.

Jelena Tomašević Fotografija 3 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu Jelena Tomašević Fotografija 4 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu Jelena Tomašević Fotografija 5 Jelena Tomašević oduševila izborom haljine na prvom solističkom koncertu

Brend Aleksandre Dojčinović jedan je od najdugovečnijih hrvatskih brendova, koji od 2007. oduševljava žene odevajući ih u najženstvenije haljine.

Editors choice