U svetu šoubiznisa, latino zvezda Jennifer Lopez i dan-danas važi za jednu od najvećih i najuticajnijih fashion ljudi koji su se ikad bavili industrijom zabave.

Njen modni stil je danas veoma prepoznatljiv, te je ove godine na Council of Fashion Designers of America’s Fashion dodeli nagrada nagrađena sa Icon nagradom.

Iako se na sceni pojavila prvi put kao plesačica u spotu Janet Jackson za singl That’s the way Love goes, njena muzička karijera nije počela pre 1998. godine. Kada je u pitanju njen stil, verovatno najupečatljiviji momenat dan-danas je čuvena Versace haljina koju je nosila na dodeli Grammy nagrada još 2000. godine. Fotografija ovog outfita je ujedno i najguglovanija fotografija od nastanka interneta.

Nakon toga su usledile brojne modne kombinacije koje su oduzimale mnogima dah, nosila je brendove kao što su Balmain, možda najviše puta je ponela kreacije Donatelle Versace, a poslednji modni podvig joj je kampanja za Guess, čije je zaštitno lice. Nije joj strano ni da nosi naše srpske dizajnere, pa se dosta puta nađe u kreacijama Meline Džinović.

Comments