Francuski manikir će uvek biti u trendu. Ono što će se menjati jeste kako će tačno taj manikir izgledati, odnosno, u kojim varijacijama. Kako nam je stigla jesen, vreme je da se okrenemo ka toplijim bojama, pa ako hoćete da budete u skladu sa sezonom, pogledajte naše predloge za manikir. Izdvojili smo deset ideja, i sigurno ćete pronaći nešto što odgovara vašem ukusu.

Šahovska tabla

Posve interesantan manikir, kombinacija braon i bele daje taj jesenji vajb. Neobično izgledaju, a ako želite još više šara na vašim noktima možete u potpunosti ispratiti naš predlog i nacrtati i cvetove. Preslatko će izgledati!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Bordo francuski manikir

Rekli smo da se okrećemo ka toplijim tonovima i to i mislimo. Bordo je prava jesenja boja i odličan jesenji manikir, to je jedna od nijansi opalog lišća. Ako želite bordo francuski mnaikir, vrlo je verovatno da već volite da nosite sve nijanse crvene na svojim noktima. Leto je više za cherry red, a jesen za tamnije nijanse.

Vajb sedamdesetih

Da li vam se dopada taj groovy vibe sedamdesetih? Imamo odličnu ideju kakav manikir da uradite. U ovom slučaju su razne nijanse braon boje, ali možete odabrati bilo koju drugu, na primer zelenu, narandžastu, pustite mašti na volju…

Pročitajte i ovo: Halloween ideje za manikir – jezive, ali sa stilom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Maslinastozelena

Još jedna tipična jesenja boja. Ona će zauvek biti povezivana sa ovim godišnjim dobom. Takođe je boja koja je vrlo laka za kombinaciju, nije drečava, već prija očima i uklapa se uz svaki ten.

Animal print

Za ovakav manikir će vam biti potrebno malo hrabrosti, ali ako znate da ga iznesete, na vama će izgledati fenomenalno. Francuski manikir u animal printu je baš neobičan, primetiće ga svako ko baci pogled na vaše dlanove. Takođe, animal print govori i o vašem karakteru – da ste vatrena žena.

Tanka linija

Postala je popularna nova vrsta francuskog manikira, a u pitanju je manikir sa tankom linijom. Dakle, linija manikira ne mora da počinje od odvajanja nokta od nokatne ploče, već možete povući tanku liniju na samom kraju nokta. Na taj način ćete dobiti minimalistički efekat, nokti će vizuelno izgledati duži, a opet je u pitanju francuski manikir.

Nama se dopada kad god nešto odskače od klasike, zato vam preporučujemo da probate i vidite kako će ovo izgledati na vašim noktima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GEORGIA RAE (@raelondonnails)

Kapućino francuski manikir

Evo jedne ideje za ljubitelje kafe. Pogledajte na fotografiji ispod kako izgleda francuski manikir u kapućino boji. Zaista prelepa nijansa za sve koji vole braon boju i sve njene nijanse.

Pročitajte i ovo: Trikovi koji će učiniti da vam manikir traje znatno duže

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KAYLA SEAH (@kayla_seah)

Boja karamele

Nastavljamo sa nijansama braon boje. Karamela je ukusan slatkiš, prelepa boja kose, a isto tako odlično izgleda i na noktima. Probajte, neće te se razočarati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Jarkocrvena

U susret Noći veštica, evo još jednog predloga. Jarka crvena, boja krvi je jedan od sinonima za ovaj katolički praznik koji i mi volimo da obeležavamo. Ovaj manikir će se sigurno slagati uz vaš kostim.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah (@heluviee)

Naslovna fotografija: instagram.com/overglowedit

Jovana Petković

Comments