Prošlo nam je leto i vreme je za promenu boja. Prelazimo iz vedrih letnjih, u tamnije, jesenje i to se ne odnosi samo na boju odeće ili boju kose, već i na manikir. Iako, što se tiče jeseni važi pravilo da će biti popularne boje kao što su bež, braon, maslinasto-zelena ili bordo, trendovi kako se te boje nose se menjaju iz sezone u sezonu.

Zato vam predstavljamo trendove koji će biti pravi hit ove sezone. Zato pregledajte fotografije, odaberite šta vam se najviše dopada i zakažite manikir.

Golden tip

Ovo je jedan pravi jesenji trend, nalik na francuskom manikiru, ali delikatniji i prema našem mišljenju – elegantniji. To je klasičan i jednostavan manikir koji će biti savršen za bilo koju priliku. Sa nude bojama nikad ne možete pogrešiti, a zlatna daje dodatni efekat. Sigurno će vam se dopasti ako volite nešto prikladno, suptilno i sofisticirano.

Witchy manikir

Nismo sigurni da li će se svako složiti sa ovom konstatacijom, ali jesen nekako ima veštičiji vajb. Da li je zbog witchy estetike koja postaje posebno popularna na jesen zbog Noći veštica. Verovatno je to u pitanju. Zato će i ove jeseni biti popularni nokti u tamnim witchy bojama, kao što su braon, crna i bordo. Nije samo do boje, već i do oblika, što duži nokti – to će vajb veštice biti izraženiji.

Pročitajte i ovo: Manikir u bojama kristala, dragog i poludragog kamenja

Jesenje nijanse

Ako volite jednostavne manikire, ali opet želite da imate manikir sačinjen od jesenjih nijansi, ovo je predlog za vas. Na fotografiji ispod možete videti kako izgleda jedan polu-francuski manikir sa zanimljivim šarama. Svaki nokat ima drugačiju boju, a to opet nije nametljivo i previše primetno.

Ovo je samo jedna ideja šta možete da uradite, postoji bezbroj šara i načina kako možete napraviti ovaj jesenji francuski manikir i da to fenomenalno izgleda. Savršen izbor za devojke koje vole klasične boje i nisu sklone preteranom eksperimentisanju.

Coffee cup 

Volite kafu? Ovo je onda savršen manikir za vas. Originalan je i zabavan. Stvar je u tome da na vašim noktima budu sve nijanse kafe, od crne turske, do bele kafe. Ukoliko ga radite sami kod ovog manikira je najteže da pronađete boje koje će biti u istom tonu, kako bi se video prelaz od crne do bele kafe. Naravno, fotografije na internetu sa šoljom omiljene kafe su imperativ sa ovakvim manikirom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anouk Nijs (@anouknailedit)

Aura nokti

Ok, dosta je sa jednostavnim manikirima, sada idemo u suštu suprotnost. Aura nokti bi trebalo da označavaju boju vaše aure. No, ne može svako da zna u kakvim je bojama njegova aura. To ne treba da vas sprečava da napravite ovakav manikir, već izaberite takvu boju kakva želite da bude vaša aura. Ovo je odlična ideja za sve spiritualne devojke i tako ćete imati jedinstven način manifestovanja onoga što želite za sebe.

Pročitajte i ovo: Trikovi koji će učiniti da vam manikir traje znatno duže

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 1-800-NailMe (@1.800.nailme)

Braon nail-art

Još jedan jesenji manikir koji je mahom u braon boji, ali ima i svetlije detalje. Ni sa njim nema greške ići će uz bilo koji ten, nebitno da li imate svetlije ili tamnije šake. Sećate se kako je ranije bilo popularno da samo jedan nokat izgleda drugačije i to obično bude domali prst. Sada se trend promenio i ako želite da se nokti razlikuju najbolje je da uradite drugačiji manikir na kažiprstu i domalom prstu.

Naslovna fotografija: instagram.com/thehotblend

Jovana Petković

Comments