Zajedničkim snagama, Jessica Chastain i Oscar Isaac intenzivno promovišu HBO drama seriju Scenes from a Marriage, a video u kom se na crvenom tepihu osetila njihova električna hemija – postao je viralan. U američkoj TV emisiji The View govorili su o pojedinim popularnim trenucima sa snimanja serije, o kojima se neretko diskutuje na društvenim mrežama. U toku gostovanja, Chastain je izjavila da je bila voljna da snima obnažene scene samo ako su “balansirane”. Ona je Hagaiju Leviju, koji je režirao i napisao seriju, na samom početku saradnje rekla da joj je “prijatno sa scenama golotinje”, ali da će “svaki njen deo tela koji bude prikazan, isto morati da se učini i sa Oscarom”. “Postoji scena pod tušem u drugoj epizodi, u kojoj vidite moje telo. Pa potom vidite i njegovo telo. Želela sam da bude balansirano”, istakla je glumica.

A to je i ispoštovano. Oscar Isaac se pojavljuje obnažen u četvrtoj epizodi serije. Tvrdio je da nije znao koliko je toga prikazano sve dok korisnici društvenih mreža nisu o tome počeli da diskutuju. “Iznenadio sam se kad sam video navode – it‘s full frontal – pitao sam se o čemu li to govore. Ali, onda sam na velikom televizoru sve video jasno kao dan”, rekao je glumac.

Chastain je i ranije govorila o obnaženim scenama, a za Vulture je 2018. godine izjavila da joj “nije prijatno kad nije odluka glumca da bude nag, već druge osobe”, pa joj to izgleda kao “žrtvovanje”. Međutim, što se tiče ovog glumačkog para, vidno je da im je obostano prijatno kad rade zajedno. Chastain je za People magazin izjavila da se znaju decenijama. “Poznajem Oscara već dvadeset godina. Zajedno smo išli na fakultet. Kad sam dobila scenario, momentalno sam znala da će serija izgledati kao predstava, zato što se uglavnom sastoji iz toga da oboje pričamo po sat vremena”, kazala je tada.

Comments