Nakit se nekada nosio samo u specijalnim prilikama, dok je danas postao neizostavni detalj i dodatak naše pojave i odevnih kombinacija. Danas definitivno postoji nakit za svačiji ukus, pa ne čudi što je postao odraz naših ličnosti i karaktera. Izdvojile smo popularan i prelep nakit na Instagramu poznatih brendova – sigurne smo da će neki od ovih komada zauzeti mesto na vašoj wish listi! P.S. Svi su dostupni i za Srbiju!

Missoma London

Basic komadi u novom izdanju! Već svi znamo da je u trendu nositi što više ogrlica oko vrata i kombinovati ih onako kako se vama dopada. Ovaj britanski brend nakita nudi takve komade čijim kombinovanjem stvarate iluziju slojevitosti koja će odisati vašom ličnošću i karakterom!

Justine Clenquet

Brend reprezentuje “punk eleganciju”. Ako obožavate čokere, lančiće i imate bogatu kolekciju istih, onda će vas ovaj francuski dizajner osvojiti svojim komadima čiji je izgled prilično dramatičan!

Vanessa Mooney

Pomalo čudni i interesantni komadi ovog brenda nikoga neće ostaviti ravnodušnim! Ogrlice pune kamenja, horoskopski privesci, simboli i drugi komadi jarkih boja savršeno predstavljaju tu “divlju” stranu romantike!

Timeless Pearly

Biserni nakit koji nikada ne izlazi iz mode. Ovaj brend klasične biserne ogrlice ukrašava različitim kamenjem i privescima pretvarajući ih tako u veoma zabavne komade nakita mladalačkog duha!

Comments