Hot topics

4 super načina da se zabaviš u samoizolaciji – na mobilnom telefonu

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

#musthave: Torbe koje volimo ove sezone

Najbolje bob frizure: Inspiracija za prvu sledeću posetu frizeru!

#trèschic ideje kako da nosiš trenerku ovog proleća

Može li dnevnik zahvalnosti zaista da unapredi tvoje mentalno zdravlje?

Novo na Netflixu: Šta ćemo gledati u aprilu?

12 virtuelnih tura kroz muzeje koje moraš da posetiš

#homeworkout: Top 7 Instagram profila zbog kojih ćeš zavoleti vežbanje kod kuće

Kako da prihvatiš i zavoliš svoje telo

Univerzitet Metropolitan i ove godine organizuje još jednu novogodišnju humanitarnu akciju – Koga ćeš danas obradovati MET razglednicom? u saradnji sa SC Ušće, koja je prošle godine ulepšala praznike sugrađanima i njihovim najbližim, a koja će se realizovati od četvrtka, 26. do nedelje, 29. decembra 2019. godine u prizemlju najposećenijeg tržnog centra u Beogradu, od 10 do 21h.

Danas svi živimo u digitalnom vremenu i mnoge vrednosti su se izgubile i zaboravile, a humanitarna akcija MET novogodišnjih razglednica je jedna od načina da se vratimo lepim vrednostima i malom znaku pažnje. Univerzitet Metropolitan će se pobrinuti da sve razglednice sa novogodišnjim porukama stignu na pravu adresu u pravo vreme i obraduju građane.

metropolitan humanitarna akcija Još jedna humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan i SC Ušće – Koga ćeš danas obradovati MET razglednicom?

Pored MET razglednica posetioci SC Ušća će moći po simboličnim cenama da kupe i druge, unikatne radove studenata Fakulteta digitalnih umetnosti i neprofitabilne organizacije Artists Anonymous, fueled and powered by Univerzitet Metropolitan, kao što su – cegeri, šolje, stikeri, bedževi i još mnogo toga.

Očekujemo vas u SC Ušće – da zajedno izmamimo osmehe i obradujemo novogodišnjim razglednicama one koji vam znače, ali i da podržite i budete deo još jedne humanitarne akcije koju je pripremio Univerzitet Metropolitan.

Editors choice