Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Univerzitet Metropolitan i ove godine organizuje još jednu novogodišnju humanitarnu akciju – Koga ćeš danas obradovati MET razglednicom? u saradnji sa SC Ušće, koja je prošle godine ulepšala praznike sugrađanima i njihovim najbližim, a koja će se realizovati od četvrtka, 26. do nedelje, 29. decembra 2019. godine u prizemlju najposećenijeg tržnog centra u Beogradu, od 10 do 21h.

Danas svi živimo u digitalnom vremenu i mnoge vrednosti su se izgubile i zaboravile, a humanitarna akcija MET novogodišnjih razglednica je jedna od načina da se vratimo lepim vrednostima i malom znaku pažnje. Univerzitet Metropolitan će se pobrinuti da sve razglednice sa novogodišnjim porukama stignu na pravu adresu u pravo vreme i obraduju građane.

metropolitan humanitarna akcija Još jedna humanitarna akcija Univerziteta Metropolitan i SC Ušće – Koga ćeš danas obradovati MET razglednicom?

Pored MET razglednica posetioci SC Ušća će moći po simboličnim cenama da kupe i druge, unikatne radove studenata Fakulteta digitalnih umetnosti i neprofitabilne organizacije Artists Anonymous, fueled and powered by Univerzitet Metropolitan, kao što su – cegeri, šolje, stikeri, bedževi i još mnogo toga.

Očekujemo vas u SC Ušće – da zajedno izmamimo osmehe i obradujemo novogodišnjim razglednicama one koji vam znače, ali i da podržite i budete deo još jedne humanitarne akcije koju je pripremio Univerzitet Metropolitan.

Editors choice