Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer - prema svom HOROSKOPSKOM ZNAKU

Group 2 2 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer - prema svom HOROSKOPSKOM ZNAKU

Naš životni prostor je odraz naše ličnosti, ukusa, tempa života – i u njemu treba da se osećamo maksimalno prijatno. Ali, da bi bilo koji enterijer zasijao i inspirisao vas da iskažete svoju kreativnost, potreban mu je komad nameštaja koji će biti glavna zvezda prostora.

Group 2 2 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

Pronašli smo baš ono što vam treba – fotelju koja će osvežiti svaki prostor i pokrenuti zanimljive razgovore sa vašim prijateljima. Efektnog dezena, a klasičnog skandinavskog oblika, prugasta fotelja daće svakom enterijeru potpuno novu dimenziju, a sasvim se lako uklapa u različite estetike.

Inspiraciju za dekorisanje prostora možete pronaći svuda, pa i u zvezdama! Svaki horoskopski znak izdvaja se osobinama, navikama i ponašanjem koje se može pretočiti u enterijer. Hajde da se malo zabavimo – za svaki znak zodijaka osmislili smo kutak dekorisan baš po njegovom ukusu, a centralno mesto zauzima ova statement JYSK fotelja – komad nameštaja koji će definitivno svako poželeti da ima u svom domu!

Pogledajte naše predloge kako da trendi fotelju uklopite u enterijer, u zavisnosti od svog horoskopskog znaka. Nadamo se da ćete se inspirisati da konačno transformišete svoj dom kako ste oduvek želeli!

389A2199 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

OVAN

Kao prvi znak zodijaka, Ovan je oduvek bio pokretač - i kada zakoračite u njegov životni prostor, odmah će vam biti jasno ko tu živi. Ovan je dinamičan i ponekad impulsivan, ali pre svega voli snažan lični pečat. Baš zbog toga, Ovan će JYSK prugastu fotelju okružiti toplim bojama i mekanim teksturama, koje će je dodatno istaći u enterijeru. Detalji poput elegantne vaze i tacne sa egzotičnim voćem su tu da stvore neočekivani, autentični momenat, a okrugli tepih da sve poveže u kreativnu i udobnu celinu.

389A2182 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

BIK

Bik živi za sklad i lepotu - u njegovom životnom prostoru mora da vlada harmonija i dobra energija. Želi da maksimalno uživa u svakom aspektu svog prostora i da se u njemu svi osećaju dobrodošlo. JYSK fotelja i njene umirujuće boje, kao i simetričan dezen, Bika će inspirisati da je okruži čistim oblicima i zemljanim bojama. Drveni stočić i pletena torba sa ćebencetom za Bika će stvoriti atmosferu pravog doma, u kojem će moći da bude “svoj na svome”.

389A2182 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku
389A2321 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

BLIZANCI

Sudar kontrasta, različitih stilova i boja - Blizanci su uvek raspoloženi za kreativni haos. Ipak, njihov dom je i dalje organizvan i funkcionalan, ali na jedinstveni način i po njihovim pravilima. Prugasti dezen JYSK fotelje daje Blizancima vetar u leđa da mu suprotstave čitavu paletu boja i naprave zabavan, eklektični kutak u svom domu. Naravno, to će biti mesto za dvoje, uz nezaobilazne mirišljave sveće na stolu, jer Blizanci više od svega uživaju u dobrom društvu.

389A2153 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

RAK

Senzualna energija Meseca vlada znakom Raka, a ispoljava se i u načinu na koji uređuje svoj životni prostor. Romantični i sanjivi motivi morskih prostranstava ispuniće topli dom Raka, koji uvek želi da se u njegovom domu osećate kao na odmoru - relaksirano i voljeno. Dva efektna, zagasita tona na JYSK fotelji će se besprekorno uklopiti sa plavim i belim detaljima koje Rak obožava. Nežni jastučić, efektni pampas, plavi i zlatni detalji - sve je to dekor u kojem Rak istinski uživa.

389A2153 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku
389A2299 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

LAV

Lav se ne plaši da svoj ego stavi u prvi plan - i slobodno iskaže svoj ukus kroz ekstravagantni, upečatljivi enterijer koji će biti baš po njegovoj meri. Baš kao sunce u zenitu leta, kada se Lavovi rađaju, u domu ovog znaka nećete moći da odvojite pogled od predmeta i nameštaja koji zahtevaju vašu pažnju. Zato će Lav trendi JYSK fotelju u svom stilu uklopiti uz sjajne detalje i metalik akcente. Statement vaza, krzno i stakleni detalji čine jednu prostornu celinu idealnu za Lava.

389A2293 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

DEVICA

Uprkos tome što je najorganizovaniji znak zodijaka, Devica neće nužno birati suštu jednostavnost u uređenju svog doma. Tačno je da obožava minimalizam, svedenost, čiste linije i neutralne boje, ali Devica voli i neobične komade nameštaja koji pokazuju kakva je “ispod površine”. JYSK prugastu fotelju će iskoristiti na potpuno neočekivan način - da transformiše izgled svoje male oaze u dvorištu. Savršeno će se uklopiti uz sve to zelenilo, kao i geometrijski stočić.

389A2293 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku
389A2206 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

VAGA

Vaga želi da ušetate u njen dom i odmah osetite pozitivnu energiju, koja će vam izmamiti osmeh na lice. Ona teži ka tome da kreira prostor ispunjen lepotom i simetrijom, koji će ipak izlaziti iz okvira klasike - jer Vaga ne želi ništa što je predvidljivo. Prugasti dezen JYSK fotelje je magnetski privlači, jer unosi bajkovitu toplinu u enterijer - a okružiće je bojama ljubavi. U duhu harmonije, odabraće dekor u vidu simetričnih stočića i vaza, uz obavezno cveće i poneku sveću za romantičnu atmosferu.

389A2120 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

ŠKORPIJA

Aura enigme i nedokučive misterije uvek prati Škorpiju, pa će i prostor u kom živi biti neodoljivo privlačan, ali nikad u potpunosti “otvoren”. Obožava prefinjenost koju donose tamne boje, kao i igra svetlosti i senke. Zbog retro oblika i dubokih tonova, Škorpija će JYSK fotelju jedva čekati da okruži sofisticiranim dekorom u elegantnim, zagasitim nijansama. Vaze u neobičnim geometrijskim oblicima, stočići u boji mermera i sveće koje će stvoriti senovito okruženje su baš po ukusu Škorpije.

389A2120 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku
389A2258 2 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

STRELAC

Neobuzdan i sloboduman znak Strelca voli da dovede egzotične krajeve i prirodu u svoje životno okruženje, kako nikada ne bi umirio svoju nomadsku prirodu. Udobna JYSK fotelja će Strelcu poslužiti kao utočište da u mislima utone u prirodu, pa će je okružiti “sirovim” materijalima. Tepih od rafije, obavezno zelenilo, raskoš drveta - sve će to Strelca povesti na duhovno putovanje.

389A2331 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

JARAC

Um Jarca je stalno u pokretu, tako da njegov životni prostor treba da bude pročišćen, dobro organizovan, ali, pre svega, elegantan. Tamna paleta boja je nešto što se često vezuje za Jarca, koji ne preza od dezena i metalnih detalja - u meri koja prija njiegovom ukusu. Prugasta JYSK fotelja za Jarca pruža ušuškan kutak u kojem će moći nesmetano da radi - a veoma je otmenog oblika, što prija njegovom oku. Okružiće je knjigama, minimalističkim dekorom, uz suptilni uliv boje.

389A2331 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku
389A2276 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

VODOLIJA

Vodolija živi i diše umetnost - slobodu koju joj pruža, stalnu mogućnost promene i fuzije različitih stilova. Baš takav je enterijer u kojem se oseća najbolje - ispunjen sanjivim nijansama zelene i plave, uz mnoštvo kreativnih detalja. Nema sumnje da je dezenirana JYSK fotelja stvorena za eklektični dom Vodolije - jer se prirodno uklapa u sav taj trendi dekor koji je okružuje. U domu Vodolije nije čudno videti mnogo ramova, dezena, kao i vaze koje izgledaju kao mala remek-dela.

389A2343 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

RIBE

Kao večni sanjari zodijaka, Ribe teže da imaju dom koji je ispunjen duhovnošću, ali ipak tu dimenziju svoje ličnosti umeju da prikažu putem opipljivih stvari. Duboki, mistični tonovi, kao i prozirni materijali i teksture iz prirode će im doneti mir koji najviše cene. Zagasite nijanse na JYSK fotelji Ribe će dodatno istaći umetničkim dekorom, kao i predmetima od stakla i drveta. Takav dizajn enterijera će Ribama pružiti mirnu luku od nemirnih misli koje ih često prate.

389A2343 2 1 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

Produkcija: WANNABE MEDIA

Group 3 Kako da trendy prugastu fotelju uklopite u enterijer  prema svom horoskopskom znaku

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X