Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Kada je bezbedno da uspostaviš kontakt sa bivšim

Kada je bezbedno da uspostaviš kontakt sa bivšim

1/2

Da bi se stekli uslovi bezbednog kontakta sa bivšim, možda je potrebno da prođu godine. Pravo vreme je verovatno tek onda kad zaboraviš na njega – ali zašto bi uopšte htela da sa njim imaš bilo kakav kontakt, ako si ga zaboravila i ako ti više nije stalo do njega? Zato što kad kažemo „bivši“ mislimo na nekog ko ti je stvarno mnogo značio, sa kim si doživela i iskusila svašta, zbog koga si izgarala, osetila najveću sreću i najdublji očaj i trebalo ti je mnogo vremena da ga preboliš i da budeš zahvalna za sve što si sa njim doživela.

Oprostila si mu

Nije važno da li si imala nešto posebno da mu opraštaš – možda on nije neko ko te je prevario i izdao, ali je bilo potrebno da mu oprostiš to što više nije hteo da bude sa tobom, što je želeo da nastavi dalje i da doživi druge ljubavi i druge veze. Trebalo je snage i hrabrosti da oprostiš i sebi, što si izgubila momka koga si volela, što si mu dozvolila da ode. U svakom slučaju, u igri je opraštanje – sebi i njemu, zbog svega što jeste i što niste učinili jedno drugom i jedno zbog drugog. Sigurno je da si mu oprostila kad osetiš zahvalnost zbog onog što ste imali i kad više ne misliš da si potrošila dragoceno vreme svog života na vezu koja nije uspela.
Prolaze dani i nedelje, a da uopšte ne pomisliš na njega

becca tapert 357529 unsplash 1 Kada je bezbedno da uspostaviš kontakt sa bivšim
Setiš ga se samo ponekad, kad ga neko pomene, kad sretneš nekog njegovog prijatelja, kad čuješ neku pesmu, ili vidiš da počinje film koji ste gledali zajedno. Prošlo je vreme kad si neprekidno mislila na njega i sada, kad pomisliš na njega, izneneđena si kad shvatiš da ne možeš da se setiš kad si ga se poslednji put setila. To znači da je tvoj život ispunjen sadržajima u kojima pronalaziš smisao i zadovoljstvo, čak i ako nemaš nikoga, odnosno, ako još nisi ušla u novu vezu.

Editors choice