Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/3

Karakteristike vašeg horoskopskog znaka odnose se i na to kako izlazite na kraj sa slomljenim srcem. Posle dužeg ili kraćeg perioda, znaćete da ste preboleli, kad ponovo budete svoji. A evo šta to znači, prema horoskopu.

Ovan – Kad se vratite u igru, to će biti punom snagom, na svim poljima. Opet ćete prvi stizati na posao i balansirati sa hiljadu zadataka odjednom. Prihvatićete sve pozive na društvene događaje, početi da trčite, da radite na sebi i da se dokazujete.

Bik – Više neće osećati nagrizajuću ljubomoru kad pomislite na bivšeg sa nekom drugom. Ponovo ćete uživati u svojim omiljenim dnevnim aktivnostima (baštovanstvo, čitanje, plesanje, slušanje muzike) i u neobaveznom flertovanju sa muškim svetom.

Blizanci – Vratićete se ispoljavanju i istraživanju svoje kreativnosti – sviranju nekog instrumenta, pisanju, crtanju, onome što vam donosi mir i radost. Najzad ćete prestati da se pitate da li ste izgubili srodnu dušu i okrenućete se starim prijateljima, kao i upoznavanju novih ljudi.

Rak – Vaše raspoloženje će se ustaliti, smanjiće se i gotovo nestati epizode očajanja i bićete sposobni da prihvatite poziv na grupni izlazak, žensko veče, porodičnu večeru. I moći ćete – teška srca – svima da kažete (jer ste to najzad i sebi priznali) da on nije bio dobar za vas.

bivsi 2 Kako ćete znati da ste preboleli bivšeg – prema horoskopu

Editors choice