Karakteristike vašeg horoskopskog znaka odnose se i na to kako izlazite na kraj sa slomljenim srcem. Posle dužeg ili kraćeg perioda, znaćete da ste preboleli, kad ponovo budete svoji. A evo šta to znači, prema horoskopu.

Ovan – Kad se vratite u igru, to će biti punom snagom, na svim poljima. Opet ćete prvi stizati na posao i balansirati sa hiljadu zadataka odjednom. Prihvatićete sve pozive na društvene događaje, početi da trčite, da radite na sebi i da se dokazujete.

Bik – Više neće osećati nagrizajuću ljubomoru kad pomislite na bivšeg sa nekom drugom. Ponovo ćete uživati u svojim omiljenim dnevnim aktivnostima (baštovanstvo, čitanje, plesanje, slušanje muzike) i u neobaveznom flertovanju sa muškim svetom.

Blizanci – Vratićete se ispoljavanju i istraživanju svoje kreativnosti – sviranju nekog instrumenta, pisanju, crtanju, onome što vam donosi mir i radost. Najzad ćete prestati da se pitate da li ste izgubili srodnu dušu i okrenućete se starim prijateljima, kao i upoznavanju novih ljudi.

Rak – Vaše raspoloženje će se ustaliti, smanjiće se i gotovo nestati epizode očajanja i bićete sposobni da prihvatite poziv na grupni izlazak, žensko veče, porodičnu večeru. I moći ćete – teška srca – svima da kažete (jer ste to najzad i sebi priznali) da on nije bio dobar za vas.

bivsi 2 Kako ćete znati da ste preboleli bivšeg – prema horoskopu
Comments