On želi da bude siguran da je imao sreće što vas je našao i da se malo čudi kako takva žena uopšte hoće da ima posla sa njim. Jer vi ste premija. Sedmica na lotou. Glavni zgoditak. Dragocena žena, koju mu je nebo poslalo. Treba da oseća zahvalnost i da se trudi da zadrži svoj dobitak.

Nije pitanje kako da ga navedete da se tako oseća, nego kako da mu pružite to što mu treba, da bi on vama pružao ono što treba vama. Kalkulacija, trgovina ili psihologija? Kao da ovo treće nije suština prethodna dva. Nemojte se opterećivati moralnim pitanjima tamo gde je potrebno samo malo mudrosti. Jer premija je premija. Svako na svetu reaguje isto. Voleo bi da mu se posreći. Nada se da će mu se posrećiti. Igra bar neku igru na sreću, makar se radilo samo o psihološkim igrama.

Dakle, vi dobro znate da li je on i zašto vaša premija. Ali on nema pojma na čemu je sa vama. On zaista ide na sreću. Njegove oči u vama vide lepoticu i to je ono zbog čega će vas poželeti u krevetu. Ali da vas poželi u svom životu, potrebno je da budete premija, najbolja koju je do sada sreo, žena oko koje se vredi truditi i ona zbog koje će uvek želeti da bude bolji muškarac i bolji čovek. A to neće pročitati u vašim lepim očima, niti doživeti u vašem strasnom predavanju. To čitanje iz očiju je jedna komplikovana, višestepena i višesemestarska lekcija, koju će naučiti posle nekog vremena. A to vaše strasno predavanje nagrada je za vrednog učenika. I to ne za nekog dvojkaša i bubalicu. Nego za pravog ambicioznog mužjaka, koji se takmiči za pobedu. Za vas. A vi ste šta? Recite to sebi u ogledalu – ja sam premija.

samouverena žena Kako da budeš premija u njegovom životu

I to ne na onaj jeftin način koji jednokratno podiže samopouzdanje, kad vas kulira neko zbog koga se sečete, pa kao, ma šta, on mene ne zaslužuje, ja sam bre, premija za njega. Ne. Nego stvarno, najistinskije. Izgradite stav o svojoj vrednosti.

Comments