Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Muškarci vole naš entuzijazam. Vole da osete da su željeni i da smo željne. Vole pušenje, duže od pola minuta. Vole milovanje, dodirivanje i ljubljenje celog tela. Vole kad smo aktivne, pokretljive, ritmične. Kad im pokažemo kako da nas dodiruju i uputimo ih kako da nas zadovolje. Kad čuju i vide kako uživamo. Sve same jednostavne stvari, koje i mi volimo i očekujemo od njih. Zašto onda postoji potreba da se o tome govori, da se piše i da se dele preporuke i saveti? Verovatno zato što smo mnogo više seksualno neuki, sputani i ukočeni, nego što mislimo – i oni i mi. Zato je dobro da podelimo informacije i da saznamo šta je ono što je njima posebno uzbudljivo.

 Pokaži koliko ti je drago što si tu gde jesi

U krevetu sa muškarcem trebalo bi da se osećaš kao da si na pravom mestu i da nigde na svetu ne bi bila radije nego baš tu, baš sa njim. Verovatno nije problem u tome da li se baš tako osećamo, nego u tome što to baš i ne ispoljavamo. A trebalo bi.

Krevet nije mesto na kome ima mesta stidljivosti

Možemo da osećamo tremu i da se ustručavamo, ali trebalo bi da to prevaziđemo. Ne treba da glumimo porno dive, ali ne treba ni da dozvolimo sebi da nas stidljivost sputava i ometa u punom doživljaju. On voli da vidi i čuje kako žena uživa, zašto biste to uskratili i sebi i njemu?

Uživajte u sebi

Ne brinite o tome da li ste dovoljno dobre i vešte. Kad se usredsredite na uživanje, sve što radite je dobro. Muškarcima je strašno seksi kad žene sa njima uživaju u sebi. Pored takve žene, osećaju se kao moćni ljubavnici.

seks4 Kako da budete KRALJICE u krevetu – muške preporuke

Editors choice