Džidži Hadid danas svakako važi za jednu od najuspešnijih i najpoznatijih mladih manekenki i lako možemo zaključiti da je pred njom zaista velika i uspešna karijera. Iako se u poslednje vreme kroz medije provlači uglavnom zbog veze sa pevačem Zejnom Malikom, mi ćemo se danas baviti njenim stilom. A od nje se svakako može mnogo toga naučiti, zar ne?

Ukoliko je ova lepa manekenka i vas osvojila svojim ležernim, ali uvek savršeno stilizovanim autfitima onda vam moramo otkriti nekoliko trikova kako možete bez mnogo muke “iskopirati” njen stil. Sve što vam je potrebno jeste nekoliko ključnih komada i modna zabava može da počne!

Džidži Hadid često voli da nosi košulje, a ove sezone su naročito popularne teksas košulje. Ne morate ih nositi samo uz farmerke, već one odlično mogu izgldati i uz kožne pantalone. U zavisnosti od prilike, odaberite aksesoare poput nakita i torbe, a cela kombinacija će dobro izgledati i uz patike i uz omiljene cipele na štiklu.

kosulja1 Kako da ISKOPIRAŠ stil Džidži Hadid

Majice sa zanimljivim printom uvek su odličan i praktičan komad koji možete nositi na više načina. Ukoliko želite moderan i urban izgled, ponesite je uz kožne pantalone ili drugi sličan, upadljiv model i štikle. Ne zaboravite efektnu ogrlicu i spremne ste!

majica2 Kako da ISKOPIRAŠ stil Džidži Hadid

Crop topovi nas osvajaju već nedeljama unazad, a ni Džidži ne propušta da ih nosi. U zavisnosti od toga kog dezena je top i od kog materijala, nosite ga u sportskim varijantama, ali i onim elegantnijim. On će svakako vašu kombinaciju učiniti mnogo interesantnijom nego što bi to uradila svedena majica.

crop top Kako da ISKOPIRAŠ stil Džidži Hadid
Comments