Svake godine period od kraja zime do ranog proleća je zapravo najbolji da napokon napravite veliko spremanje u svom garderoberu i zamenite odeću od debljih materijala za onu pravu prolećnu, prozirnih tkanina i veselih boja.

Međutim, jedan poseban materijal se izdvaja tokom svih sezona, a to je defintivno koža. Svaki odevni komad od kože može se dobro iskoristiti i nositi i tokom zime i tokom proleća. Zato svu odeću od kože koju ste nosile do sada nemojte pakovati za “zimski san” jer će vam odlično doći za kombinovanje upravo sa prolećnom garderobom od tanjih materijala.

Kožni komadi uvek dobro dođu i u onim prolećnim danima kada se temperatura znatno snizi pa tako kožnu jaknu samo prebacite preko bele pamučne majice i dobijete i moderno i korisno. Ova kombinacija je uvek u trendu a plus koža kao materijal i greje. Pa kud ćete naći bolje od toga da i u proleće nastavite da nosite sve kožne komade koje imate.

Crvena Kako da kombinuješ KOŽNE komade ovog proleća

Evo i nekoliko primera kako da ih kombinujete.

Dobra kožna jakna je jedan od glavnih komada u ormaru svake žene jer je njena upotreba i više nego značajna za svaku vašu modnu kombinaciju. U proleće je kombinujte uz laganije materijale i trendi odeću kao što su moderne pantalone kraćih i širokih nogavica. Budući da su kožna jakna i ovaj model pantalona već dovoljno efektni komadi odeće poželjno je da obučete neku svedeniju majicu, a cipele uvek mogu biti upečatljive.

Pantalone Kako da kombinuješ KOŽNE komade ovog proleća
Comments