Proleće je pravo vreme za lagane, lepršave krpice jer je napolju napokon dovoljno toplo da možemo da se oslobodimo “stega” debele, zimske garderobe. A ako ste se pitale čime biste mogle da “osvežite” svoj oramr ove sezone, mi vam predlažemo efektne suknja-pantalone, odnosno, pantalone sa širokim nogavicama i visokim strukom koje će biti apsolutni trend narednih meseci.

Ovaj komad odeće dostupan je u različitim modelima, bojama i materijalima, a biće odgovarajući za sve vaše potrebe – bilo da je reč o dnevnim, ležernim ili večernjim, elegantnijim prilikama. Lagane su i praktične, pa ćete se u njima sasvim sigurno prijatno osećati, a osim toga izgledaćete jako lepo i stilizovano. Ovakve pantalone će svaki vaš autfit učiniti zanimljivim i drugačijim i definitivno ćete se izdvojiti iz mase devojaka koje i dalje “lude” za skinny pantalonama.

Ukoliko vam se možda čini da je ovakav model pantalona teško kombinovati, varate se. Zapravo, jednostavno je, samo je potrebno da imate nekoliko “ključnih” komada garderobe i – zabavite se!

Kratak top

Već znamo da je kombinacija kontrastnih komada garderobe dobitna i rado spajamo dugo i kratko, usko i široko i ostale slične parove. Isto tako, uz vaše lepršave, široke pantalone sa visokim strukom odlično će se uklopiti kratak, pripijeni top koji će čak malo otkriti i vaš stomak. Ovakva kombinacija je jako moderna i upečatljiva i kao takva odlična za večernje izlaske ili slične malo ležernije varijante. Obavezno dodajte i zanimljiv komad nakita ili model torbe i upotpunite svoj autfit.

pantalone 4 Kako da kombinujete pantalone sa ŠIROKIM nogavicama ovog proleća

Elegantna bluza

Za formalnije prilike, uz svoje omiljene pantalone sa visokim strukom i širokim nogavicama možete dodati elegantnije bluze ili čak blejzere koji će vašem izgledu dati odgovarajuću dozu poslovnog look-a. Ukoliko je vaš izbor upravo ovakva ili slična bluza, obavezno je uvucite u pantalone kako biste ih istakli, a osim toga, i vaša figura će na taj način izgledati savršeno. U zavisnosti od prilike, odaberite odgovarajući model torbe i obuće, a jako šik ćete izgledati i ukoliko svojoj kombinaciji dodate i zanimljivi šešir.

pantalone 1 Kako da kombinujete pantalone sa ŠIROKIM nogavicama ovog proleća
Comments