Zadnjih nekoliko sezona svetska modna scena “preplavljena” je damama koje nose muške cipele, takozvane “loafer”, “brogues” modele i naravno “oksfordice”.

Nakon što smo konačno završili sa zimom koja je, čini se, trajala čitavu večnost, vrlo spremno i veselo dočekujemo novu sezonu tokom koje ćemo konačno moći da ponesemo nešto laganiju i zanimljiviju obuću. Kako još uvek nije dovoljno toplo za sandale, a ne želiš da provodiš čitav dan u cipelama sa visokim štiklama, ravne cipele i te kako mogu delovati ženstveno, chic i trendi –  ako znaš kako da ih stilizuješ!

Za one devojke koje se još nisu usudile da probaju ovako nešto, pripemili smo mali vodič kako street style zvezde i modne blogerke nose muške cipele na vrlo ženstven način! Bilo uz široke suknje, haljine, sa podvrnutim nogavicama ili uskim, skinny farmerkama, predstavljamo ti 7 autfita koji će te inspirisati da i sama kreneš u shopping za ovim modelom cipela!

“Brogues” cipele + haljina

Ko kaže da haljine mogu izgledati chic samo sa cipelama na štikle?! U kombinaciji sa brogues cipelama izgledaćeš tako ženstveno i romantično!

haljina Kako da muške cipele nosiš na ženstven način
Mi volimo: Brogue VELVET-CIPRIA cipele dostupne u radnji SHOSTAR.

ss1 brogue AR111 12061R VELVET CIPRIA 1 Kako da muške cipele nosiš na ženstven način
Comments