Meka, luksuzna i potpuno prilagodljiva – tri su osnovne karakteristike koje se vezuju za prevrnutu kožu. Reč je o materijalu koji je ove sezone dobio apsolutni primat među svim ostalim materijalima, pa se zato odevni komadi izrađeni od prevrnute kože ističu kao apsolutni modni trend. Bilo da je reč o čizmama i cipelama, jaknama od prevrnute kože ili, pak, nekom drugom odevnom komadu, evo prilike da saznate na koje sve načine ove jeseni možete nositi odevne komade izrađene od ovog materijala.

Kao što smo već rekli, prevrnuta koža je potpuno prilagodljiv materijal koji se danas koristi za izradu obuće i aksesoara, poput torbi, šešira i kaiševa. Stoga ove jeseni obavezno ponesite neki od modela čizama od prevrnute kože, naročito ako se najčešće odlučujete za monohromatske odevne kombinacije, ali nećete pogrešiti i ako ih ponesete uz haljine ili romantični boho stil.

prevrnuta koža 1 Kako da nosiš odevne komade od prevrnute kože prevrnuta koža 2 Kako da nosiš odevne komade od prevrnute kože prevrnuta koža 3 Kako da nosiš odevne komade od prevrnute kože prevrnuta koža 4 Kako da nosiš odevne komade od prevrnute kože prevrnuta koža 5 Kako da nosiš odevne komade od prevrnute kože
Comments