Recimo da smo se već pomirili sa time da ćemo ovo leto provesti kod kuće i da nam more nije upisano u kalendar za naredni mesec. Dakle, već smo se uvežbali da razmišljamo kreativno i nalazimo nove načine da izmislimo leto u gradu, pobegnemo u prirodu, na reku, u park. Pa tom prilikom, evo saveta kako da organizujete savršen piknik i sa malo truda učinite sebi veliko letnje zadovoljstvo.

View this post on Instagram

#icewasonline

A post shared by ice was inspired (@icewasonline) on

Za savršen piknik, za početak, potrebna je dobra ekipa. Da, možda to zvuči kao najgori kliše, ali zaista je tako. Bilo da idete sa voljenom osobom, porodicom ili prijateljima, važno je da ste svi voljni da ustanete malo ranije, ponesete sve što vam je potrebno i date sebi oduška da jedan dan uživate u dobrom društvu, i brige na kratko ostavite kod kuće. Još, ukoliko imate kućnog ljubimca, sreći odlaska u prirodu verovatno neće biti kraja. Ovo je siguran način da u ovoj godini sa voljenima provedete kvalitetno vreme, a pritom je praktičan i ne zahteva previše truda.

Izaberite dobro mesto

Pozicioniranje je prvi i važan korak. Procenite sa koje strane vam sunce dolazi i idealno nađite neko mesto blizu većeg drveta, koje će vam pružati hlad i dok se sunce bude pomeralo. Možda ćete prostirku u toku dana malo pomerati, ali bitno je da imate svoj mali reon. Naravno, može se desiti da ste i na otvorenom prostoru koji nema ovakve uslove, pa je u tom slučaju bolje da se unapred obezbedite suncobranom i smestite se negde gde jednostavno imate lep pogled.

Comments